Alig két nappal az után, hogy a Microsoft soron kívüli javítást adott ki havi foltcsomagja egy súlyos hibájára, kiderült, hogy a javítás maga is komoly problémákkal küzd. Bár a folt telepítése után már nem száll el a Windows 10 Kék Halállal ha nyomtatni próbálnak belőle, viszont a printer által kidobott lapon gyakran nem az jelenik meg, aminek kellene.

Ehelyett a nyomatból bizonyos elemek, címkék hiányozhatnak vagy helyükön fekete vagy más színű, de teljesen kitöltött mező jelenhet meg. Ezen kívül táblázatoknál hiányozhatnak azok keretét adó vagy celláikat elválasztó vonalak, és különböző igazítási problémák is felléphetnek a nyomtatás művelet eredményeként előálló lapon, ami így alapjaiban fog eltérni a képernyőn korábban látott társától.

A Microsoft szerint azonban aggodalomra nincs ok: a cég ugyanis már ki is adta a hibás javítás problémáit orvosló újabb javítást, amit az érintett felhasználók letöltve és feltelepítve elháríthatják a működési zavarokat. Vagy legalábbis remélhetik, hogy így lesz, és nem derül ki erről a foltról is, hogy bár egyes gondokat megold, de cserébe pár újat előidéz, amiket majd nyilván egy még újabb javítás háríthat el.

A cég mentségére legyen mondva, hogy az előző javítást (és ezt is) rekordgyorsan adta ki a probléma súlyosságára tekintettel, így nem volt elég ideje annak tesztelésére - és ezért maradhattak a szóban forgó bugok a foltban.