Belföld
[5498]
Belföldi, általam válogatott cikkek, írások.
|
Bulvár | Celeb
[149]
Érdekesebb bulvár hírek.
|
Bűnügy
[379]
Bűnügyi hírek, információk
|
Csináld magad
[1]
Barkácsolási ötletek
|
Extrém
[313]
Extrém, megdöbbentő hírek.
|
Egészség | Életmód
[750]
Egészséggel, életmóddal, kapcsolatos hírek, információk, tanácsok.
|
Érdekes | Különleges | Rejtélyes
[980]
Érdekes, különleges, rejtélyes esetek, ironikus, vicces, humoros hírek, információk. írások.
|
Európai Unió
[181]
Hírek az Európai Unióból
|
Gasztro | Recept
[4042]
Gasztronómiai hírek, információk, receptek.
|
Gazdaság
[428]
A gazdasági élet hírei
|
Horgász
[1226]
Horgászoknak szóló hírek, információk.
|
Játék, -pihenés, -szórakozás
[155]
Ötletek, ajánlott oldalak, programok.
|
Jó tudni!
[2406]
Fontos, hasznos információk, határidők, változások, tanácsok. Programok, rendezvények.
|
Kommentár | Reakció | Vélemény
[1360]
Kritikus írások, vélemények, reakciók, a magyar politika és közélet cselekedeteire, visszásságaira.
|
Politika
[591]
Politikai jellegű hírek információk
|
Receptek sonkapréshez
[27]
Receptek, leírások házi húskészítmények (felvágott, sonka, disznósajt, stb.)sonkapréssel történő elkészítéséhez
|
Számítástechika | IT
[4060]
Hírek, újdonságok, tippek, trükkök, ajánlások, stb.
|
Történelem | Kultúra
[916]
Történelmi és kulturális vonatkozású hírek, információk.
|
Tudomány | Technika
[2942]
Újdonságok, felfedezések, új kutatási eredmények, érdekességek.
|
Választások
[373]
Országgyűlési, önkormányzati és EU választások előkészületeivel, lebonyolításával összefüggő hírek, információk.
|
Világ
[3298]
Nemzetközi, általam válogatott cikkek, írások.
|
Weboldalam hírei
[57]
Tájékoztatás a honlapon történt változásokról.
|
- 000 December
- 2012 Augusztus
- 2012 Szeptember
- 2012 Október
- 2012 November
- 2012 December
- 2013 Január
- 2013 Február
- 2013 Március
- 2013 Április
- 2013 Május
- 2013 Június
- 2013 Július
- 2013 Augusztus
- 2013 Szeptember
- 2013 Október
- 2013 November
- 2013 December
- 2014 Január
- 2014 Február
- 2014 Március
- 2014 Április
- 2014 Május
- 2014 Június
- 2014 Július
- 2014 Augusztus
- 2014 Szeptember
- 2014 Október
- 2014 November
- 2014 December
- 2015 Január
- 2015 Február
- 2015 Március
- 2015 Április
- 2015 Május
- 2015 Június
- 2015 Július
- 2015 Augusztus
- 2015 Szeptember
- 2015 Október
- 2015 November
- 2015 December
- 2016 Január
- 2016 Február
- 2016 Március
- 2016 Április
- 2016 Május
- 2016 Június
- 2016 Július
- 2016 Augusztus
- 2016 Szeptember
- 2016 Október
- 2016 November
- 2016 December
- 2017 Január
- 2017 Február
- 2017 Március
- 2017 Április
- 2017 Május
- 2017 Június
- 2017 Július
- 2017 Augusztus
- 2017 Szeptember
- 2017 Október
- 2017 November
- 2017 December
- 2018 Január
- 2018 Február
- 2018 Március
- 2018 Április
- 2018 Május
- 2018 Június
- 2018 Július
- 2018 Augusztus
- 2018 Szeptember
- 2018 Október
- 2018 November
- 2018 December
- 2019 Január
- 2019 Február
- 2019 Március
- 2019 Április
- 2019 Május
- 2019 Június
- 2019 Július
- 2019 Augusztus
- 2019 Szeptember
- 2019 Október
- 2019 November
- 2019 December
- 2020 Január
- 2020 Február
- 2020 Március
- 2020 Április
- 2020 Május
- 2020 Június
- 2020 Július
- 2020 Augusztus
- 2020 Szeptember
- 2020 Október
- 2020 November
- 2020 December
- 2021 Január
- 2021 Február
- 2021 Március
- 2021 Április
- 2021 Május
- 2021 Június
- 2021 Július
- 2021 Augusztus
- 2021 Szeptember
- 2021 Október
- 2021 November
- 2021 December
- 2022 Január
- 2022 Február
- 2022 Március
- 2022 Április
- 2022 Május
- 2022 Június
- 2022 Július
- 2022 Augusztus
- 2022 Szeptember
- 2022 Október
- 2022 November
- 2022 December
- 2023 Január
- 2023 Február
- 2023 Március
- 2023 Április
- 2023 Május
- 2023 Június
- 2023 Július
- 2023 Augusztus
- 2023 Szeptember
- 2023 Október
- 2023 November
- 2023 December
- 2024 Január
- 2024 Február
- 2024 Március
- 2024 Április
11:05:26 Tökéletes rántott hús. Csirkecomb és karaj előkészítés és sütés percre pontosan @Szoky konyhája | |
Forrás: Szoky konyhája | | 2022.02.01. Rántott csirke , karaj helyes sütése ami soha nem lesz nyers a csont mellett sem, Előkészítést , feldolgozást , panírozást és végül a helyes sütést mutatjuk be időfaktorokkal és hőfokokkal. Csirkecombok ajánlott sütése: 7-9 dkg 10-11 perc, 10-14 dkg 14-15 perc az e felettiek akár 20 percig is sülhetnek! Csont mellet mindenképpen érdemes megszúrni a sütés vége felé. Ha már véres nedvesség nem jön, esetleg már csak a hús nedvétől fröccsen a zsiradék, készen vagytok ! A csontozott egész csirkecombok klopfolás nélkül amik 23-25 dkg súlyúak 7-8 perc összesen ! Karajok, csirkemellek , pulykamellek , szüzek sütése 2-4 mm esetén 3 perc . Csontozott enyhén kiklopfolt sertéstarja 3-4 mm 4-5 perc, a sertés karajnál bordaközi kivágott darabok 6 perc . Amit ne tegyél : Hideg zsiradékba ne tegyél panírozott húst, mert az megázik megszívja magát nehéz és élvezhetetlen lesz a végeredmény. Túl forró zsiradékban nagyon hamar megég a a panír és a hús nyers marad belül. Fagyos, fagyott húst nem szabad bepanírozni és fagyott állapotban kisütni , főleg ez értendő a csontos például csontos csirkecombra , csontos karaj szeletre. Ha szeretnéd a frissességet megőrizni csak frissen panírozd be a húst ! Amikor már úgy látod hogy sok a panír törmelék az edény alján, a panírozott húsok sütése közben szűrd át a zsiradékot Fogadjátok szeretettel ezt a kis videót és ha gondoljátok alkalmazzátok a látottakat, hallottakat. Lejátszási listák : https://www.youtube.com/user/MrSzoky6... Névjegy csatorna támogatás: https://www.youtube.com/user/MrSzoky6... https://www.paypal.me/szokykonyhaja?p... Instagram: https://www.instagram.com/szokykonyha... #Szokykonyhája | |
|