Péntek, 2024-04-26, 22:16:49
Nyitólap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
A fejezet kategóriái
Belföld [5504]
Belföldi, általam válogatott cikkek, írások.
Bulvár | Celeb [149]
Érdekesebb bulvár hírek.
Bűnügy [380]
Bűnügyi hírek, információk
Csináld magad [1]
Barkácsolási ötletek
Extrém [313]
Extrém, megdöbbentő hírek.
Egészség | Életmód [750]
Egészséggel, életmóddal, kapcsolatos hírek, információk, tanácsok.
Érdekes | Különleges | Rejtélyes [980]
Érdekes, különleges, rejtélyes esetek, ironikus, vicces, humoros hírek, információk. írások.
Európai Unió [182]
Hírek az Európai Unióból
Gasztro | Recept [4049]
Gasztronómiai hírek, információk, receptek.
Gazdaság [428]
A gazdasági élet hírei
Horgász [1227]
Horgászoknak szóló hírek, információk.
Játék, -pihenés, -szórakozás [155]
Ötletek, ajánlott oldalak, programok.
Jó tudni! [2407]
Fontos, hasznos információk, határidők, változások, tanácsok. Programok, rendezvények.
Kommentár | Reakció | Vélemény [1361]
Kritikus írások, vélemények, reakciók, a magyar politika és közélet cselekedeteire, visszásságaira.
Politika [594]
Politikai jellegű hírek információk
Receptek sonkapréshez [27]
Receptek, leírások házi húskészítmények (felvágott, sonka, disznósajt, stb.)sonkapréssel történő elkészítéséhez
Számítástechika | IT [4064]
Hírek, újdonságok, tippek, trükkök, ajánlások, stb.
Történelem | Kultúra [916]
Történelmi és kulturális vonatkozású hírek, információk.
Tudomány | Technika [2947]
Újdonságok, felfedezések, új kutatási eredmények, érdekességek.
Választások [376]
Országgyűlési, önkormányzati és EU választások előkészületeivel, lebonyolításával összefüggő hírek, információk.
Világ [3303]
Nemzetközi, általam válogatott cikkek, írások.
Weboldalam hírei [57]
Tájékoztatás a honlapon történt változásokról.
Belépés
NÉVNAPOK
Kedvencek
  • Avast - My Avast
  • ChatGPT ingyen
  • Linkgyűjtemény készítő, megosztó ingyenes alkalmazás (eLink)
  • Elektronikus Eü-i Szolgáltatási Tér - EESZT: bejelentkezés
  • Erodium - Orvosi Betegirányító Rendszer
  • Facebook Videó letöltő
  • Fotómontázs, irható, online, free | PIXIZ
  • Fotókollázs, Fotókeret Online/Photo+Fan+Editor
  • Földmegfigyelési Információs Rendszer (FIR)
  • Free Picture Solutions
  • Google Térkép
  • Helyesírási tanácsadó
  • Honlap analízis-AnalayzerHQ
  • Honlakészítési leírások - TUTORIAL.HU
  • Honlap: Like és megosztás gombok, html kódok
  • Honlap,Tárhely: Ingyen
  • Horgászvideó.hu
  • Ikon konverter online - ICO Convert
  • Ingyen licenszes programok, naponta! - Giveaway Of The Day
  • Intel® Driver Update Utility
  • Internetsebesség-mérő (NMHH)
  • Ip cím_ Domain helymeghatározás
  • Ip cím - Global WHOIS Search
  • Kép konvertálása szöveggé – Free online OCR
  • Képeslapküldő: zenés képeslap és YouTube videó küldése
  • Képtömörítő Online Alkalmazás
  • Linkcsere Portál
  • Link rövidítő - Dygilinks.com
  • Link rövidítő - Google URL rövidítő
  • Link rövidítő - U.TO
  • MaNDa Téka - Magyar filmek a neten
  • McAfee | SiteAdvisor
  • Menetrend-MÁV ELVIRA
  • Mese- tv.hu - Gyerek tévék
  • Mértékegységek átváltása
  • Microsoft Update katalógus
  • MVM Fiók_Földgáz
  • Nikon D 3300 Letöltőközpont
  • OTP Bank
  • Óriásfájl küldése | Csatolom.hu
  • PDF átalakító - smallpdf"
  • Samsung letöltések
  • SEO Tools-keersőoptimalizálás
  • nt
  • Szerencsejáték Zrt.- Online fogadás
  • Szimbólumok - billentyűzetről előhívható szimbólumok
  • Szimbólumok - Különleges írásjelek
  • Színkódok-HTML, 140 szín kódja
  • Teljesen ingyen, 150 link weboldalára!
  • Telekom Fiók - belépés
  • TV Szombathely - élő adás
  • uCoz Facebook Oldala
  • uCoz Fórum
  • uNet Online Munkaasztal
  • Útvonaltervezés - Topolisz
  • Videa.hu - videók, videó-feltöltés
  • Videóletöltő - online, ingyenes
  • Vodafone - Bejelentkezés
  • Webmester-Google
  • Weboldal keresőoptimalizálási audit ingyen! | seoceros.com
  • Weboldal tartalomelemzés, javaslat a gyorsabbá tételéhez | PageSpeed Insights
  • Website Monitoring Service: host-tracker.com
  • WebStatsDomain
  • Zene ingyenesen - YOUZEEK
  • Mentett bejegyzések
    Online Rádiók
    TV GO
    TV GO
    Statisztika

    Online összesen: 1
    Vendégek: 1
    Felhasználók: 0
    Keresés
    Nyelvi Fordító
    Honlap ajánlása
    Időjárás

    Animált felhőkép
    Felhőkép
    Légszennyezettség
    Szombathely, Légszennyezettség, online, zöldhullám projekt,
    Időjárás | Balaton
    Balaton 30 napos előrejelzés
    Tavi Viharjelzés
    Balaton, Velencei-tó, Tisza-tó | Tavi Viharjelzés,- Előrejelzés
    Balaton: Horgászat
    Balatoni Horgászhelyek - Balatoni horgászhelyek adatbázisa

    Balatoni Horgászturisztikai Adatbázis - balatonihal.hu
    Szolunáris Tábla
    szolunáris tábla, szolunáris táblázat, szolunáris naptár, horgásznaptár,2023,
    Horgászjegy Online
    Horgászjegy.hu
    MENETRENDEK.HU
    Vasúti és Volán menetrendek | Menetrendek.hu
    E-matrica vásárlás
    Online vásárlás: ematrica.nemzetiudij.hu
    ÚTINFORM
    Magyar Nonprofit Közút Zrt. - Útinform
    Útvonaltervező
    Google Útvbonaltervező - Google Térkép
    QR-kódom
    qr kód készítés
    Nyitólap » 2017 » Szeptember » 14 » Szaftosak és finomak – 10 pofonegyszerű tepsis étel, amit meg kell sütnöd a héten!
    16:30:04
    Szaftosak és finomak – 10 pofonegyszerű tepsis étel, amit meg kell sütnöd a héten!

    Forrás: receptneked.hu | Budai István | 2017.04.18.

    A legjobb kaják a sütőben készülnek!

    1. Tepsis rakott hús

    Hozzávalók 6 személyre:

    • 1 kg sertés comb /lehet csirke,pulyka/
    • 1,5 kg burgonya
    • 8 szelet bacon vagy húsos füstölt szalonna
    • 60 dkg mirelit vegyes zöldség/zöldborsó,sárgarépa,kukorica/
    • 5 dkg vaj
    • étolaj
    • grillfűszer
    • ételízesítő
    • őrölt fekete bors
    • 1 nagy doboz tejföl
    • 20 dkg trappista sajt

    Elkészítése:

    A burgonyát megtisztítjuk,karikára vágjuk és félig megsütjük.

    A húst felszeleteljük,kiklopfoljuk,sózzuk,grillfűszerrel megszórjuk és kevés olajon elősütjük.

    A zöldségeket vajon megpároljuk,ételízesítővel és borssal ízesítjük.

    A sajtot lereszeljük. A tepsi aljára sorba rakjuk a szalonna szeleteket,erre egy sor burgonyát teszünk. A burgonyára rárakjuk a hússzeleteket szép sorban.

    A húst betakarjuk a párolt zöldséggel majd ismét egy sor burgonya következik. A végén megkenjük a tetejét tejföllel és megszórjuk reszelt sajttal.

    Előmelegített sütőben szép pirosra sütjük. Kicsit macerásnak tűnik de nagyon finom!

    Jó étvágyat kívánok hozzá! :)

     

    2. Gombás sertésraguval rakott krumpli

     Hozzávalók:

    • 1,5 kg krumpli
    • 1 nagy marék reszelt sajt

    Raguhoz:

    • 25 dkg darált sertéshús
    • 10 dkg gomba
    • 1 kisebb fej vöröshagyma
    • 1 ek olaj
    • 1 kk só
    • 1 nagy csipet őrölt bors
    • 1 tk őrölt pirospaprika
    • 2 tk házi darált paprika
    • 2,5 dl házi paradicsomlé
    • 2 nagy ek tejföl

    Elkészítése:

    A vöröshagymát és a gombát apró darabokra vágjuk. Az olajat felforrósítjuk, majd a vöröshagymát üvegesre pároljuk, a húst fehéredésig pirítjuk rajta.

    Hozzáadjuk a gombadarabokat, majd ízesítjük a fűszerekkel. Felengedjük a házi paradicsomlével és fedő alatt addig főzzük, míg a hús meg nem puhul.

    Ha a lé már kevés és a hús még nem elég puha, pótoljuk a folyadékot kevés vízzel. (Nekem kb. 1 dl-re volt még szükség.) Ha már puha és sűrű, elkeverjük benne a két nagy evőkanál tejfölt. Amíg a ragu elkészül, a megtisztított, meghámozott krumplikat sós vízben puhára főzzük.

    Egy nagyobb kerámia tálba (vagy közepes tepsibe) karikázzuk a krumpli felét, majd megszórjuk vékonyan sóval. (Nem szükséges olajjal vagy margarinnal kikenni, mert a raguból megy a tál aljára elegendő szaft, így nem ragad le.) A tejfölös-gombás ragu felét rákanalazzuk, és szépen elsimítjuk.

    Rákarikázzuk a maradék krumplit. Ismét finoman megsózzuk.

    Beborítjuk a ragu másik felével. Megszórjuk reszelt sajttal.

    Előmelegített sütőben 180 fokon hőlégkeveréssel kb. 15 perc alatt megsütjük.

    Tipp:

    Nagyon laktató, ízletes egytálétel lett belőle.

     

    3. Krumpliba rejtett húsgolyó

    Hozzávalók:

    • 1 kg krumpli
    • 1 dl tejszín
    • 20 dkg reszelt sajt (trappista,füstölt sajt,parmezán)
    • 1 mokkáskanál fűszer paprika
    • 10 db koktél paradicsom vagy 2 db közepes kis darabokra vágva
    • petrezselyem zöld
    • 1 mk kakukkfű

    A húsgolyó hozzávalói :

    • 30 dkg darált hús
    • 2 gerezd fokhagyma összezúzva
    • 1 kisebb hagyma aprítva
    • piros paprika
    • 2 db tojás
    • petrezselyemzöld
    • zsemlemorzsa ,amennyit felvesz
    • Étolaj a tepsi kikenéséhez
    • 2 teáskanál zsemlemorzsa
    • só,bors

    Elkészítése:

    Először elkészítjük a húsgolyókat. A darált húst összekeverjük a hozzávalókkal, majd annyi zsemlemorzsát adunk hozzá, hogy jól formázható legyen.

    Jól összegyúrjuk, és nedves kézzel kis diónyi golyókat formázunk.

    Megpucoljuk a krumplit, reszelő durva fokozatán lereszeljük ,jól megmossuk,lecsepegtetjük.

    Sózzuk,egy kis vegetával is meghinthetjük.

    Egy kis tepsit étolajjal kikenjük, bele hintjük a zsemlemorzsát.

    A tepsibe tesszük a kinyomkodott krumplit. Közéjük helyezzük a húsgolyókat, a megmosott koktélparadicsomokat, a kakukkfüvet és petrezselyemzöldet.

    Ráöntjük a tejszínt, ráhintünk 10 dkg reszelt sajtot.

    Lefóliázva 220 fokos sütőbe tesszük, 35 percig alsó -felső sütésen sütjük. Majd levesszük a fóliát.

    A reszelt sajtot összekeverjük egy kis zsemlemorzsával és fűszerpaprikával, majd ráhintjük.

    3-4 percre visszatoljuk a sütőbe,addig ameddig a sajt ráolvad és szép színt kap.

    Jó étvágyat kívánok hozzá!

    Forrás: https://www.facebook.com/konyhamania.edit.modra/


    4. Rakott tészta csirkepörköltből

    Hozzávalók:

    • 60 dkg csirkepörkölt
    • 3 dl tejföl
    • 1 kk zsálya
    • 1 kk kapor
    • 1 kk édeskömény
    • 1 dl száraz fehérbor
    • 50 dkg tészta
    • 0,5 póréhagyma
    • 4 szár zeller
    • 5 dkg sajt
    • 2 ek étolaj
    • őrölt bors

    Elkészítése:

    A tésztát enyhén sós vízben kifőzöm. Ha megfőtt, leszűröm.

    A csirkepörköltet hidegen apró kockára vágom. A megmaradt szafthoz hozzáadom a fűszereket, a bort, felforralom, belekeverem a tejfölt, és belereszelem a sajtot.

    Egy hőálló tálat vagy tepsit kiolajozok, beleborítom a kifőtt tésztát, rászórom a felaprított csirkehúst. Elrendezem rajta a felszeletelt zellerszárat és póréhagymát, majd az egészet leöntöm a tejfölös fűszeres szafttal.

    Sütőbe tolom, és 180 fokon 50 perc alatt aranybarnára sütöm.

    Tipp:

    Kiváló recept arra, hogy ne mindig csak hortobágyi palacsintát kelljen enni a maradék pörköltből. Viszont csak emiatt is érdemes külön pörköltet készíteni!


    5. Rakott puliszka

    Hozzávalók:

    • 20 dkg kolozsvári szalonna
    • 2 fej vöröshagyma
    • 2 kis poharas lm tejföl
    • 30 dkg kukoricadara
    • 10 dkg reszelt sajt (esetemben pannonia, de aki nem laktóz érzékeny minden kép füstölt sajttal készítse!)
    • 1,5 l viz
    • 1 ek zsiradék

     

    Elkészítése:

    A felkockázott szalonnát a zsiradékon ropogósra sütöm, majd papírtörlőre szedem. A szalonna zsírján megdinsztelem a hagymát majd ezt is félre teszem.

    A kukoricadarát sós, forrásban lévő vízben, folyamatos kevergetés mellet készre főzöm, majd három részre osztom.

    Egy zsiradékkal kikent jénai tálba a megfőtt puliszkából kiterítek egy réteget, megkenem az egyik doboz tejföllel, szétoszlatom rajta a dinsztelt hagyma felét, és megszórom a szalonna kockák egyharmadával, majd megint húzok rá egy réteget a puliszkából, amin eloszlatom a maradék hagymát, ráöntöm a másik doboz tejfölt, megszórom a szalonna kocka második harmadával.

    Megint egy réteg puliszka és forró sütőben 220 fokon, alsó felső sütéssel 40 percet sütöm, majd megszórom a reszelt sajttal és további 10 percre visszateszem a sütőbe, hogy a sajt szép pirosra piruljon.

    A maradék szalonna kockával és aprított petrezselyem zölddel megszórva tálalom.

    Jó étvágyat!


    6. Csirke cordon bleu tészta 

     Hozzávalók:

    • 35 dkg penne tészta (de bármilyen tészta megfelelő)
    • 5 dl Meggle Mesterkrém (főzőtejszín)
    • 35 dkg krémsajt
    • bors
    • fokhagymapor, vagy 1 gerezd fokhagyma
    • 1-2 ek metélőhagyma apróra vágva
    • 20 dkg reszelt sajt
    • 1 ek reszelt parmezán
    • 40-50 dkg csirkemell kockázva, előfőzve
    • 20 dkg bacon kockára vágva
    • 15 dkg sonka kockára vágva
    • 3-4 ek zsemlemorzsa

    Elkészítése:

    A tésztát sós vízben előfőzzük. Nem kell készre főzni, mert még meg is sütjük. Egy olyan jénai edénybe szedjük, amiben sütni fogjuk. 2-3 ek olajjal összekeverjük, hogy ne ragadjon össze.

    Az apró kockára vágott csirkemellet lobogó sós vízben 5-6 perc alatt szintén előfőzzük, majd leszűrjük. A krémsajtot, a parmezánt és a főzőtejszínt egy teflon serpenyőben felforraljuk, sózzuk, borsozzuk, belenyomjuk az 1 gerezd fokhagymát, hozzászórjuk az apróra vágott metélőhagymát.

    A tűzről lehúzzuk, és belekeverünk 15 dkg reszelt sajtot. Addig kevergetjük, amíg a sajt teljesen elolvad benne. Az előkészített tésztát összekeverjük a baconnel és a sonkával. Ráöntjük a sajtszószt.

    A maradék sajttal és 3-4 ek zsemlemorzsával megszórjuk a tetejét. 180 fokra előmelegített sütőben 15-20 perc alatt megsütjük.

     

    A csirke cordon bleu tészta kalória és tápérték tartalma:

    Kalória: 225 kcal
    Fehérje: 11 g
    Szénhidrát: 10 g
    Zsír: 15 g
    Az adatok 100 g mennyiségre vonatkoznak.
     

     

    7. Tejszínes csirkemell bulgurral 

    Hozzávalók:

    • 0,5 kg fagyasztott sárga hüvelyű vajbab
    • 3 db csirkemell (csontos)
    • 250 ml Meggle Mesterkrém (főzőtejszín)
    • 15-20 dkg füstölt szalonna (sima kenyérszalonna)
    • 500g-os csomag bulgur fele
    • 1db kisebb vöröshagyma
    • vöröshagyma krém
    • delikát
    • kb 10 dkg sajt

    Elkészítése:

    A bulgurt dupla mennyiségű vízben puhára főzzük, a közepébe teszünk egy kisebb fej vöröshagymát.

    A csirkemellet felcsíkozzuk, a fagyasztott vajbabot kiolvasztjuk, majd együtt pároljuk őket. Hozzáadjuk a vöröshagyma krémet, a delikátot és ízlés szerint a kedvenc fűszerkeverékünket, vagy egy kis borsot. Felöntjük tejszínnel és együtt puhára pároljuk őket.

    Ha megfőttek egy nagyobb jénait kiolajozunk, majd alulra terítjük a bulgurt, rá a vajbabos csirkemellet és így rétegezzük amíg el nem fogynak a hozzávalók. A tetejére beirdalt, felszeletelt szalonna darabkákat teszünk, és 200 fokon addig sütjük, amíg a szalonna meg nem pirul. Tálalás előtt sajtot reszelünk rá.


    8. Kolozsvári rakott káposzta

    Hozzávalók:

    • 1,5 kg savanyú káposzta
    • 1 kk őrölt kömény
    • 4 babérlevél
    • 1,5 bögre rizs
    • 1,5 kg darált hús (dagadó)
    • 3 vöröshagyma
    • 4 gerezd fokhagyma
    • őrölt bors
    • 1 ek pirospaprika
    • 1 ek borsikafű (morzsolt, szárított)
    • 1 ek kapor (morzsolt, szárított)
    • 1 szál füstölt kolbász
    • 10 dkg kolozsvári szalonna
    • 3 ek zsír
    • 5 dl tejföl

     

    Elkészítése:

    A káposztát, ha túl savanyú, átmossuk, kinyomkodjuk, és 1 ek zsíron kevés vízzel, az őrölt köménnyel és babérlevéllel kb.20 perc alatt puhára pároljuk.

    1 ek zsíron megdinszteljük az apróra vágott vöröshagyma egyharmadát, majd hozzáadjuk a rizst, sózzuk, borsozzuk, felöntjük másfélszeres mennyiségű forró vízzel, lefedjük, és meleg helyen megvárjuk, míg megdagad.

    A kolbászt felkarikázzuk, a kolozsvári szalonnát vékony darabokra vágjuk, és 1 ek zsíron átsütjük.

    1 ek zsíron megdinszteljük a maradék apróra vágott vöröshagymát és a zúzott fokhagymát, meghintjük pirospaprikával, beleforgatjuk a darált húst, sózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk a borsikafüvet, az őrölt kaprot, és fedő alatt puhára pároljuk. Ha szükséges, kevés vizet öntünk alá.

    Egy tepsit, vagy hőálló tálat zsírral kikenünk, és rétegezve elhelyezzük benne a hozzávalókat.
    Az edény aljára tesszük a káposzta egyharmad részét, rásimítjuk a rizs és hús felét, erre rakjuk a kisült kolbász és szalonna felét.
    Újabb káposztaréteg következik, amit meglocsolunk tejföllel, újra rizs, és a hús másik fele, a maradék kisült kolbász és szalonna, végül az egészet befedjük az utolsó réteg káposztával.

    A tetejét bőven meglocsoljuk tejföllel, megszórjuk pirospaprikával.

    Előmelegített sütőben 200 fokon 30 perc alatt készre sütjük.


    9. Isteni csirkés rakott 

     Hozzávalók:

    • 1,5 kg krumpli
    • 10 db tojás
    • 2 dl Meggle Mesterkrém (főzőtejszín)
    • 10-15 dkg sajt
    • 15 dkg margarin
    • 1 nagy fej hagyma
    • 1 nagy, vagy 2 db kisebb csirkemell
    • Csirke fűszerkeverék (vagy majoránna,só,bors,bazsalikom)
    • Tepsis húsos burgonya alap (Maggi)
    • Kevés olaj

    Elkészítése:

    A krumplit meghámozzuk, és egészben puhára főzzük sós vízben. (Ha túl nagy, azt vízszintesen kettévágjuk). A tojásokat pedig keményre főzzük. A csirkemellet vékony négyzetekre szeleteljük, majd a hagymát minél vékonyabb csíkokra vágjuk és üvegesre pirítjuk kevés olajon

    Ha a hagyma már kész, a felszeletelt csirkemellet beletesszük és fehéredésig főzzük, majd befűszerezzük. Egy kis pohár vízzel felöntjük, és fedő alatt puhára pároljuk. Ha kész, de túl sok felesleges víz maradna rajta, akkor azt még elfőzzük. (Már fedő nélkül).

    A krumplit leszűrjük, és hagyjuk kihűlni. Amíg kihűl megpucoljuk a főtt tojásokat, és előveszünk egy nagyobb tepsit. A tepsi aljára kisebb kockákba margarint vágunk. (Erre 10 dkg menjen el kb.) Ha a krumpli már kihűlt, karikákra vágjuk a tepsi aljára. Erre kerül a csirkemell a szaftjával együtt, majd a húsra a főtt tojásokat karikázzuk, és ismét egy réteg karikára vágott krumplival zárjuk.

    A tepsis húsos burgonya alapot habverővel csomómentesre keverjük a főzőtejszínnel. Ezzel lelocsoljuk az egész tepsi tartalmát.

    A maradék margarint szintén kis kockákba vágjuk fel a tetejére.

    Zárásként sajtot reszelünk rá.

    Tipp:

    A margarin mindenképp fontos, hiszen a krumpli sok nedvességet szív el, és ettől lesz szaftos.

     

    10. Négysajtos-sonkás tészta

     Hozzávalók:

    • 1 csomag durum tészta
    • 15 dkg gépsonka
    • 1 kápia paprika
    • 2 dl Meggle Mesterkrém (főzőtejszín)
    • 15 dkg chedaar sajt
    • 15 dkg trappista sajt
    • 10 dkg gouda sajt
    • 5 dkg márványsajt
    • só, bors
    • 1 evőkanál étkezési keményítő

    Elkészítése:

    A tésztát főzzük félkészre. Roppanjon, amikor leszűrjük.

    A tejszínt melegítsük fel a sajtokkal, kivéve a trappistát, majd a keményítőt kevés hideg vízzel keverjük el és adjuk a sajtos masszához. Vigyázzunk, mert a sajtok más-más sósságúak, így nem biztos, hogy kell plusz só bele, sőt, lehetséges, hogy kevés vízzel fel kell önteni.

    A szósszal nyakon öntjük a tésztát és jól átforgatjuk, hozzáadjuk a kockára vágott sonkát és a felaprított paprikát, majd kevés trappistával megszórjuk és előmelegített sütőben 15 percig sütjük.

    Forrás: https://iz-leloma.blogspot.hu

     

     

     

     

     

     

     

     

    Kategória: Gasztro | Recept | Megtekintések száma: 629 | Hozzáadta: georgio | Tag-ek(kulcsszavak): csirkepörkölt, Rakott krumpli, gombás, Kolozsvári, tepsis, csirkés, rakott káposzta, sertésragu, rakott, hús | Helyezés: 0.0/0