Az említett 103, a csomagban lezárt sebezhetőség közül egyik további egy tucat "kritikus", 90 pedig "fontos" veszélyességi besorolást kapott, ami szintén a minél előbbi telepítés mellett szól. A két kritikus hiba közül az egyik a Microsoft által éppen nyugdíjazni készült WordPad-ben bújik meg, míg a másik a Skype-ban található. Mindkettő jogosulatlan hozzáférést adhat lehetőséget támadók számára a gépen, illetve a hálózaton, amire az kötve van.

A jó hír ugyanakkor, hogy ezek egyike sem használható ki távolról, és a felhasználó közreműködése szükséges ahhoz, hogy a támadás sikeres legyen. Ugyanakkor több másik hibára ez már nem igaz - ilyen pl. a Windows IIS Serverben talált súlyos sebezhetőség is, ami 9.8-as besorolást kapott a 10-es veszélyességi skálán. 

Mint mindig, a javítások telepítésének legegyszerűbb módja a Windows Update felhívása, majd ott a frissítésekre rákerestetés, ha azok telepítését a Windows nem ajánlja fel alapból, amit követően ugyanakkor alkalmazásukhoz persze a gép újraindítása is szükséges lesz.