Kedd, 2020-06-02, 04:15:34
Nyitólap Regisztráció RSS
Üdvözöllek, Vendég
A fejezet kategóriái
Belföld [4392]
Belföldi, általam válogatott cikkek, írások.
Bulvár | Celeb [132]
Érdekesebb bulvár hírek.
Bűnügy [183]
Bűnügyi hírek, információk
Extrém [214]
Extrém, megdöbbentő hírek.
Egészség | Életmód [584]
Egészséggel, életmóddal, kapcsolatos hírek, információk, tanácsok.
Érdekes | Különleges | Rejtélyes [916]
Érdekes, különleges, rejtélyes esetek, ironikus, vicces, humoros hírek, információk. írások.
Gasztro | Recept [2409]
Gasztronómiai hírek, információk, receptek.
Horgász [967]
Horgászoknak szóló hírek, információk.
Játék, -pihenés, -szórakozás [114]
Ötletek, ajánlott oldalak, programok.
Jó tudni! [1770]
Fontos, hasznos információk, határidők, változások, tanácsok. Programok, rendezvények.
Kommentár | Reakció | Vélemény [1031]
Kritikus írások, vélemények, reakciók, a magyar politika és közélet cselekedeteire, visszásságaira.
Receptek sonkapréshez [23]
Receptek, leírások házi húskészítmények (felvágott, sonka, disznósajt, stb.)sonkapréssel történő elkészítéséhez
Számítástechika | IT [2932]
Hírek, újdonságok, tippek, trükkök, ajánlások, stb.
Történelem | Kultúra [649]
Történelmi és kulturális vonatkozású hírek, információk.
Tudomány | Technika [1496]
Újdonságok, felfedezések, új kutatási eredmények, érdekességek.
Választások [279]
Országgyűlési, önkormányzati és EU választások előkészületeivel, lebonyolításával összefüggő hírek, információk.
Világ [2383]
Nemzetközi, általam válogatott cikkek, írások.
Weboldalam hírei [37]
Tájékoztatás a honlapon történt változásokról.
NÉVNAPOK
Belépés
Online Rádiók
TV GO
TV GO
AntiRabsic
AntiRabsic Mozgalom
QR-kódom
qr kód készítés
Kedvencek
  • Avast - My Avast
  • Linkgyűjtemény készítő, megosztó ingyenes alkalmazás (eLink)
  • Elektronikus Eü-i Szolgáltatási Tér - EESZT: bejelentkezés
  • Erodium - Orvosi Betegirányító Rendszer
  • Facebook Videó letöltő
  • Fotómontázs, irható, online, free | PIXIZ
  • Fotókollázs, Fotókeret Online/Photo+Fan+Editor
  • Free Picture Solutions
  • Giveaway Of The Day - Ingyen licenszes programok, naponta!
  • Google Térkép
  • Hogyan kell? Hasznos WIKI tanácsok
  • Helyesírási tanácsadó
  • Honlap analízis-AnalayzerHQ
  • Honlakészítési leírások - TUTORIAL.HU
  • Honlap: Like és megosztás gombok, html kódok
  • Honlap,Tárhely: Ingyen
  • Horgászvideó.hu
  • Ikon konverter online - Pic to Icon Converter
  • Intel® Driver Update Utility
  • Internetsebesség-mérő (NMHH)
  • Ip cím_ Domain helymeghatározás
  • Ip cím - Global WHOIS Search
  • Kép konvertálása szöveggé – Free online OCR
  • Képeslapküldő: zenés képeslap és YouTube videó küldése
  • Képtömörítő Online Alkalmazás
  • Linkcsere Portál
  • Link rövidítő - Dygilinks.com
  • Link rövidítő - Google URL rövidítő
  • Link rövidítő - U.TO
  • MaNDa Téka - Magyar filmek a neten
  • McAfee | SiteAdvisor
  • Menetrend-MÁV ELVIRA
  • Mese- tv.hu - Gyerek tévék
  • Mértékegységek átváltása
  • Microsoft Update katalógus
  • Nagyméretű fájlküldés | ToldACuccot.hu
  • Nikon D 3300 Letöltőközpont
  • OTP Bank
  • PDF átalakító - smallpdf"
  • Samsung letöltések
  • SEO Tools-keersőoptimalizálás
  • Sitemaps PRO - Free Account
  • Sitemap XML Generator- Free Unlimited Pages
  • Sitemap Generator_Online XML
  • SoundCloud
  • Szerencsejáték Zrt.- Online fogadás
  • Szimbólumok - billentyűzetről előhívható szimbólumok
  • Szimbólumok - Különleges írásjelek
  • Színkódok-HTML, 140 szín kódja
  • Teljesen ingyen, 150 link weboldalára!
  • Telekom Fiók - belépés
  • TV Szombathely - élő adás
  • uCoz Facebook Oldala
  • uCoz Fórum
  • uNet Online Munkaasztal
  • Útvonaltervezés - Topolisz
  • Vatera Aukciós Portál
  • Videa.hu - videók, videó-feltöltés
  • Videóletöltő - online, ingyenes
  • Vodafone - Bejelentkezés
  • Webmester-Google
  • Weboldal keresőoptimalizálási audit ingyen! | seoceros.com
  • Weboldal tartalomelemzés, javaslat a gyorsabbá tételéhez | PageSpeed Insights
  • Website Monitoring Service: host-tracker.com
  • WebStatsDomain
  • Zene ingyenesen - YOUZEEK
  • Biztonságos portál
    Statisztika

    Online összesen: 1
    Vendégek: 1
    Felhasználók: 0
    Keresés
    Fordító
    Honlap ajánlása
    Időjárás

    Időjárás | Balaton
    Balaton 30 napos előrejelzés
    Tavi Viharjelzés
    Balaton, Velencei-tó, Tisza-tó | Tavi Viharjelzés,- Előrejelzés
    Balaton: Horgászat
    Balatoni Horgászhelyek - Balatoni horgászhelyek adatbázisa

    Balatoni Horgászturisztikai Adatbázis - balatonihal.hu
    Animált felhőkép
    Felhőkép
    Horgászjegy Online
    Horgászjegy.hu
    Szolunáris Tábla
    szolunáris tábla, szolunáris táblázat, horgásznaptár,2020,
    MENETRENDEK.HU
    Vasúti és Volán menetrendek | Menetrendek.hu
    Útvonal, e-matrica
    Térkép Kalauz | Online térkép portál
    Valutaváltók
    Árfolyamok
    Nyitólap » 2018 » Június » 30 » A saslik valódi szerelmeseinek: íme, az öt legjobb saslikpác-recept! Szabadtűzön készült hús még nem volt soha ennyire puha!
    08:13:46
    A saslik valódi szerelmeseinek: íme, az öt legjobb saslikpác-recept! Szabadtűzön készült hús még nem volt soha ennyire puha!

    Forrás: BIDISTA | 2017.04.30.

    Május. Ez az a hónap, amikor az emberek először éreznek valódi késztetést arra, hogy a hosszú „téli álomból” felébredve végre kitegyék a lábukat hazulról, a természetbe. Ez gyakorlatilag egyet jelent a szabad levegőn történő saslikozással. Azoknak, akik szeretnek kísérletezni, és a saslikot is imádják, érdemes az alábbi öt saslik-pác receptet is kipróbálni.

    A jó pác ismérve, hogy teltebbé teszi a hús ízét, az összes íz és aroma még jobban érezhető lesz. Most öt receptet mutatunk be, melyeket ha elkészíted, te is profi saslikkészítővé válhatsz.

    „Üdvözlet a Balkánról” pác

    (két kg húshoz)

    Érlelési idő: 3 óra

    Hozzávalók:

    • három édes kaliforniai paprika
    • 12-15 dkg koriander
    • 65 dkg természetes joghurt
    • egy fél citrom leve
    • só (ízlés szerint)

    Elkészítése:

    Először is grillezzük a paprikát a tűzön. Ezután tisztítsuk meg, a magjait is távolítsuk el és vágjuk fel csíkokra. A természetes joghurtot és a citromlevet keverjük össze, sózzuk és adjuk hozzá a paprikát és a koriandert. Alaposan keverjük össze.


    Mediterrán pác

    (2-2,5 kg húshoz)

    Érlelési idő: 3 óra

    Hozzávalók:

    • 450 ml olívaolaj
    • 650 ml étolaj
    • fél citrom leve
    • egy kisebb csokor kakukkfű
    • három szál rozmaring
    • két szál zsálya
    • egy gerezd fokhagyma
    • feketebors (ízlés szerint)

    Elkészítése:

    Keverjük össze az olajakat, adjuk hozzájuk a citromlevet és a durvára vágott zöld fűszernövényeket. A fokhagymát késsel törjük össze, majd úgyszintén adjuk hozzá a páchoz. Alaposan keverjük össze.


    Finom pác naranccsal

    (két-három kg húshoz)

    Érlelési idő: 4 óra

    Hozzávalók:

    • egy narancs
    • két gerezd fokhagyma
    • két teáskanál szárított bazsalikom
    • egy teáskanál őrölt kardamom
    • 65 dkg zsíros tejföl
    • 25 dkg majonéz
    • só és feketebors (ízlés szerint)

    Elkészítése:

    Reszeljük le a narancs héját, a narancs levét nyomkodjuk ki, majd ezekkel keverjük össze a fokhagymát, bazsalikomot, kardamomot. Sózzuk és borsozzuk az ízlésünknek megfelelően, adjuk hozzá a tejfölt és a majonézt. Alaposan keverjük össze.

     

    Boros pác

    (két kg húshoz)

    Érlelési idő: 4 óra

    Hozzávalók:

    • 20 dkg vöröshagyma
    • 150 ml buborékmentes víz
    • 250 ml száraz fehérbor
    • 4 szál indiai citromfű
    • két teáskanálnyi fehérbors
    • só (ízlés szerint)

    Elkészítése:

    Tisztítsuk meg és nagyobb szeletekre vágjuk fel a vöröshagymát. Adjuk hozzá a vizet, a bort és a felvágott indiai citromfüvet, sózzuk. Amennyiben nem jutunk indiai citromfűhöz, használjunk helyette ugyanolyan mennyiségű reszelt citromhéjat. A fehérborsot mozsárban törjük össze és adjuk a páchoz. Keverjük össze!

     

    Firenzei pác

    (két-három kg húshoz)

    Érlelési idő: 2,5 óra

    Hozzávalók:

    • két-három citrom
    • egy gerezd fokhagyma
    • egy kisebb csokor rozmaring
    • 250 ml olívaolaj
    • 750 ml étolaj
    • durvára őrölt feketebors (ízlés szerint)

    Elkészítése:

    A citromokat vágjuk fel szeletekre, keverjük össze a fokhagymával, az összevágott rozmaring leveleivel. Öntsük rá az olajokat, adjuk hozzá a feketeborsot ízlés szerint. Jó alaposan keverjük össze.

    Reméljük, hogy ezek a receptek a te érdeklődésedet is felkeltették, biztos voltak eddig nem ismertek is közte. Oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel is ezt a cikket, hogy ők is elkészíthessék ezeket a nem mindennapi saslikpácokat!

    Kategória: Gasztro | Recept | Megtekintések száma: 137 | Hozzáadta: georgio | Tag-ek(kulcsszavak): boros, receptek pác, recept, grillezés, pácolása, saslikpác-recept, saslik, Firenzei, grill, hús | Helyezés: 0.0/0