« 1 2 ... 544 545 546 547 »
Forrás: TAFELSPICC | 2013. 05. 13.  Elkészítési idő: nettó 15 perc, bruttó egy óra
Alapanyagok:
A keksztésztát elkeverem a tojással, nara
...
Tovább »
|
Forrás: TAFELSPICC | 2013. 05. 13.  Elkészítési idő: nettó 15 perc, bruttó 1 óra
Alapanyagok:
- 100 g vajas keksztészta
- 125 g mascarpone
- 2 db összetört kb. 2 centis csilipaprika
- 1 egész tojás
- 1 citrom lereszelt héja
- só
- 2 evőkanál cukor
A t&eacu
...
Tovább »
|
Forrás: Vas Népe Online | 2013. 05. 13. Olvasónk, Tóth Teréz receptje  Hozzávalók:
20 dkg liszt 5 dkg vaj 5 dkg cukor 1 kávéskanál szódabikarbóna 1 evőkanál méz 1 evőkanál kakaó<
...
Tovább »
|
Forrás: TÁFELSPICC | Klág Dávid | Nagyillés Amália | 2013. 05. 11. Az instant tésztás levesek annyira
hozzátartoznak a csóró kollégista- vagy egyetemistaléthez, mint a büdös
zoknik vagy az olvashatatlanra fénymásolt jegyzetek. De melyiket érdemes
venni? Leteszteltünk tizennégyet azok közül, amiket egyszerű ábécékben
lehet kapni. Szigorúan 300 forint alatt.
...
Tovább »
|
Forrás: Táfelspicc | 2013. 05. 11.

Elkészítési idő: nettó 10 perc, bruttó 30 perc
Alapanyagok:
- fél kg apró szemű újkrumpli
- fél kg spárga
- 30 gramm vaj
- 2 dl tejszín
- só, bors
A krumplit alaposan megmosom, átkefélem, a spárgát fel
...
Tovább »
|
Forrás: Táfelspicc | 2013. 05. 11.

Elkészítési idő: nettó 30 perc, bruttó 50 perc
Alapanyagok:
- fél kg krumpli
- 50 gramm vaj
- 2 tojás
- só, bors, szerecsendió
- liszt a panírozáshoz
- zsemlemorzsa, darált dió, szeletelt mandula, stb. a panírozáshoz
A krumplit héjában puhára f
...
Tovább »
|
Forrás: Táfelspicc | 2013. 05.
Sorozatunk harmadik részében a rizs és a
gabonák után legkedveltebb, de a legszínesebb módokon szétgyalázott,
legjobban megunt köretet vesszük elő, a krumplit. Püré, krokett,
sült-főtt, régi-új, mindet hajlamosak vagyunk szétfőzni, keményen
hagyni, pedig pár perccel több idő ráfordításával a burgonya is jó
dolog.
...
Tovább »
|
Forrás: Táfelspicc | 2013. 05. 11.
 Elkészítési idő: nettó 40 perc, bruttó 2 óra
Alapanyagok:
- 25 dkg krumpli
- 20 dkg liszt
- 50 gramm vaj
- 20 gramm friss élesztő
- egy kiskanál só
- kb. 2 dl tej
- egy csipet cukor
olaj a sütéshez
A krumplit héjában puhára főzö
...
Tovább »
| |