1 . Boszorkány máglya
Hozzávalók:
- 1 cs (15-20 db) babapiskóta
- 3 dl tej
- ízlés szerint vaníliás cukor és porcukor
- 25 dkg gesztenye massza
- 3 dl cukrozott tejszínhab
- 1 tábla étcsokoládé
A recept ide kattintva folytatódik >>>
2. Gesztenyés kérmes
Hozzávalók:
- 25 dkg gesztenyemassza
- 15 dkg darált keksz
- 5 dkg vaj
- 3 ek rum
- 2 ek tej
- 2 tojás sárgája
- 7 dl tej
- 20 dkg cukor
- 1 csomag vaníliáscukor
- 2 csomag vaníliás pudingpor
- 25 dkg vaj
A recept ide kattintva folytatódik >>>
3. Villámgyors kekszes krémes
Hozzávalók:
- 500 g négyzet alakú édes keksz, vagy háztartási keksz
- Egy kevés tej, amibe áztatjuk a kekszeket
- 400 ml habtejszín
- 400 ml házi vanília sodó, vagy 1 tasak pudingpor 4 dl tejben felfőzve
A recept ide kattintva folytatódik >>>
4. Gesztenyés álomkrémes
Hozzávalók:
- 25 dkg gesztenyemassza
- 12 dkg darált keksz
- 2,5 dkg vaj (nem margarin)
- 2-3 evőkanál tej
- 1 cs főzhető vaníliás pudingpor
- 3 dl tej
- 12 dkg vaj
- 10 dkg cukor
A recept ide kattintva folytatódik >>>
5. Emeletes élvezet
Hozzávalók:
- 50 dkg darált keksz
- 5 dkg porcukor
- 10 dkg margarin
- 1 dl tej
- 25 dkg túró
- 5 dkg porcukor
- 1 citrom
- 2 dl habbá vert tejszín
A recept ide kattintva folytatódik >>>
6. Túrós kekszes háztető
Hozzávalók:
- 500 g túró
- 150 g porcukor
- 200 g vaj
- 2 banán
- rumaroma
- négyszögletes keksz (BEBE, INDIAN, MARINA, BUTTERKEKS)
A recept ide kattintva folytatódik >>>
7. Fehércsokis málnás sajttorta
Hozzávalók:
- 10 dkg fehér csoki
- 5 dkg vaj
- 10 dkg babapiskóta, vagy durvára tört keksz
- 1 habfixáló, vagy expressz zselatin fix
- 25 dkg mascarpone
- 50 dkg túró
- 1 citrom reszelt héja és leve
- 10 dkg porcukor
A recept ide kattintva folytatódik >>>
8. Gesztenyés habos krémes
Hozzávalók
- 1 csomag háztartási keksz
- 1 liter tej
- 2 cs vaníliás (főzős) pudingpor
- 10 ek cukor
- 15 dkg vaj
- 3-4 dl habtejszín
- 1 ek porcukor
- 25 dkg kész gesztenyemassza
- csokiforgács