Hozzávalók:
60 dkg sertéscomb
30 dkg zöldbab
10 dkg füstölt szalonna
2 fej vöröshagyma
3-4 gerezd fokhagyma
1 db paprika
1 db paradicsom
1 mokkáskanál köménymag
1 evőkanál pirospaprika
2 dl tejföl
2 evőkanál finomliszt
só ízlés szerint
őrölt fekete bors
A recept ide kattintva folytatódik >>>
2. Zöldséges rakott hús
Hozzávalók:
4 szelet sertéscomb csont nélkül
30 dkg új burgonya
2 db paprika
2 db paradicsom
1 közepes fej vöröshagyma
1 nagy doboz tejföl
20 dkg trappista sajt
só,bors,delikát
A recept ide kattintva folytatódik >>>
3. Borsos tokány
Hozzávalók:
1 kg sertéshús (nálam most fele tarja és fele karaj)
5 dkg füstölt szalonna
2 ek tyúkzsír
1 nagy fej vöröshagyma
1 kk só
1 tk őrölt pirospaprika
1 kk őrölt bors
2 ek házi darált paprika (ennek hiányában 1 kápia paprika apróra vágva)
1 közepes paradicsom héj nélkül
1 tk liszt
A recept ide kattintva folytatódik >>>
4. Bogdányi aprópecsenye
Hozzávalók:
60 dkg sertéshús
10 dkg füstölt szalonna
15 dkg füstölt kolbász
15 dkg gomba
só
őrölt fekete bors
2-3 gerezd fokhagyma
0,5 üveg lecsó
1 kg burgonya
A recept ide kattintva folytatódik >>>
5. Borsós hús sült krumplival
Hozzávalók:
1 fej vöröshagyma
sertéshús (én fél kg-ból csináltam)
borsó
olaj
delikát
őrölt pirospaprika
1db Maggi pörköltkocka
A recept ide kattintva folytatódik >>>
6. Pincepörkölt bográcsban
Hozzávalók:
60 dkg marhahús (lábszár, nyak)
60 dkg sertéscsülök csont nélkül
60 dkg sertéshús (köröm, farok vegyesen)
60 dkg sertéslapocka
10 dkg kolozsvári szalonna
10 dkg zsír
2 kg burgonya
3 fej vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
A recept ide kattintva folytatódik >>>
7. Gyulai aprópecsenye
Hozzávalók:
1 ek (mangalica) zsír
60 dkg sertés lapocka
1 szál gyulai kolbász
1 fej vöröshagyma
3 gerezd fokhagyma
1 kaliforniai paprika
2 hámozott paradicsom
1 kk őrölt pirospaprika
só
frissen őrölt bors
kevés őrölt kömény
A recept ide kattintva folytatódik >>>
8. Mexikói csirkemell csíkok
Hozzávalók:
2 csirkemellfilé
2 ek zsír
5 dkg kolozsvári szalonna
1 fej vöröshagyma
2 fej lila hagyma
4 gerezd fokhagyma
4 ek sűrített paradicsom
2 vörösbab konzerv
1 csemege kukorica konzerv
1 kk őrölt csili
só ízlés szerint
őrölt bors ízlés szerint