1. Tejszínes bundában sült karaj
Hozzávalók:
- 6 szelet karaj (kb 70 dkg)
- só ízlés szerint
- 10 dkg liszt a forgatáshoz
- 7 dl étolaj a sütéshez
A recept ide kattintva folytatódik! >>>
2. Sajtos burgonyás bundában sült hús
Hozzávalók:
- 80 dkg sertéscomb
- 2 tojás
- 10 dkg sajt
- 3 közepes burgonya
- 1,5 dl tejföl
- 2 csapott ek finomliszt
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- 2 gerezd fokhagyma
A recept ide kattintva folytatódik! >>>
3. Csirkemell sajtkrémes bundában
Hozzávalók:
- 6 nagyobb csirkemellfilé szelet
- 1 csapott kk só
- 10 dkg liszt a forgatáshoz
- 7-8 dl olaj a sütéshez
Bundához:
- 1 natúr tömlős sajtkrém (100g)
- 1 nagyobb tojás
- 0,5 kk só
- 2 csipet őrölt bors
- 1 kk házi fokhagymakrém (esetleg 3 nagyobb gerezd fokhagyma)
- 3 jó púpos ek liszt
- 1 dl tej
A recept ide kattintva folytatódik! >>>
4. Kefires bundában sült karajszelet
Hozzávalók:
- 8 nagy szelet karaj
- 1-1 csipet só
- 3 púpos ek liszt a forgatáshoz
- 7-8 dl olaj a sütéshez
Bundához:
- 1 kis pohár kefir (140 g)
- 2 nagyobb tojás
- 1 nagy csipet só
- 1 csipet őrölt bors
- 1 csapott kk házi fokhagymakrém (v. 2 gerezd fokhagyma)
- 3 jó púpos ek liszt
A recept ide kattintva folytatódik! >>>
5. Fokhagymás tejfölös bundában sült karajszeletek
Hozzávalók:
- 6 szelet karaj
- só
- őrölt bors
Páchoz:
- 2 dl tejföl
- 2 gerezd zúzott fokhagyma
- 1 mk piros paprika
- 1 tojás
- csipet őrölt bors
- 1 mk petrezselyemzöld / nálam fagyasztott /
A recept ide kattintva folytatódik! >>>
6. Arany bundában sült karajszelet
Hozzávalók:
- 8 kisebb, vékony karajszelet
- 1 csapott kk só
- 10 dkg liszt a forgatáshoz
- kb. 6 dl olaj a sütéshez
Bundához:
- 2 nagyobb tojás
- 0,5 kk só
- 1 késhegynyi őrölt bors
- 3 púpos tk mustár
- 4 jó púpos ek tejföl
- 3 púpos ek liszt
A recept ide kattintva folytatódik! >>>
7. Magvas palacsintabundában sült csirkemell
Hozzávalók:
- 2 kisebb csirkemell filé (kb. 9 kisebb szelet)
- 1 kk só
- 2 tojás
- 6 ek liszt
- 1,2 dl tej
- 2 ek lenmag
- 2 ek szezámmag
- 10 dkg liszt a forgatáshoz
- Olaj bőven a sütéshez
A recept ide kattintva folytatódik! >>>
8. Csirkemell túrós bundában
Hozzávalók:
- 500 g csirkemell
- 200 g túró
- 160 g liszt
- 3 tojás
- 1 tk só
- 200 ml tej
- olaj