1. Fokhagymás tejben pácolt sertéstarja cornflakes panírban
Hozzávalók:
- 4 nagyobb szelet sertés tarja
- 1/2 l tej
- só
- 3-4 gerezd fokhagyma
- finomliszt
- tojás
- natúr cornflakes
A recept ide kattintva folytatódik! >>>
2. Mura menti csirkemell
Hozzávalók:
- 80 dkg csirkemell
- 450 g tejföl
- 2 tojás
- 3 ek finomliszt
- 4 gerezd fokhagyma
- medvehagyma
- petrezselyemzöld
A recept ide kattintva folytatódik! >>>
3. Sajtkrémes bundában sült csirkemell
Hozzávalók:
- 6 nagyobb csirkemellfilé szelet
- 1 csapott kk só
- 10 dkg liszt a forgatáshoz
- 7-8 dl olaj a sütéshez
- 1 natúr tömlős sajtkrém (100g)
- 1 nagyobb tojás
- 0,5 kk só
- 2 csipet őrölt bors
- 1 kk házi fokhagymakrém (esetleg 3 nagyobb gerezd fokhagyma)
- 3 jó púpos ek liszt
- 1 dl tej
A recept ide kattintva folytatódik! >>>
4. Fokhagymás-tejfölös bundában sült csirke
Hozzávalók:
- 50 dkg csirkemell filé
- 5 ek tejföl
- 2 tojás
- 5 ek liszt + a hús forgatáshoz
- 3 gerezd fokhagyma
- olaj a sütéshez
- ízlés szerint só és őrölt bors
- krémsajt ízlés szerint (1-2 kk)
A recept ide kattintva folytatódik! >>>
5. Gombás bundában sült csirkemell
Hozzávalók:
- 80 dkg csirkemell filé
- 2 csapott ek finomliszt
- 2 tojás
- 10 dkg vargánya gomba
- 1 csokor medvehagyma
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- 3 dl napraforgó olaj
A recept ide kattintva folytatódik! >>>
6. Sertéskaraj juhtúrós bundában
Hozzávalók:
- 50 dkg sertéskaraj
- 15 dkg juhtúró
- 15 dkg finomliszt
- 3 tojás
- só, bors
- 1 dl tej
- olaj a sütéshez
A recept ide kattintva folytatódik! >>>
7. Lilahagymás bundában sült csirkecomb
Hozzávalók:
- 4 csirkecomb (kicsontozva)
- 2 tojás
- 2 ek olaj + a sütéshez
- kb 4 ek liszt (sűrű palacsintatészta állagú legyen)
- 3 ek tej
- 1/2 fej apróra kockázott lilahagyma
- apróra vágott petrezselyemzöld
A recept ide kattintva folytatódik! >>>
8. Csirkeszárny fűszeres-kukoricalisztes bundában
Hozzávalók:
- 1 kg csirkeszárny
- 4 tojás
- 2 tk mustár
- 1 tk csípős Piros Arany
- 1 tk szárnyas fűszerkeverék
- 3 gerezd fokhagyma
- só
- 1 dl tej
- kukoricaliszt (amennyit felvesz)
- kb 5 dl olaj a sütéshez
A recept ide kattintva folytatódik! >>>
9. Sárgarépás bundában sült csirkefalatok
Hozzávalók:
- 1 nagyobb csirkemellfilé
- 0,5 kk só
- 3 ek liszt a forgatáshoz
- kb 4 dl olaj a sütéshez
- 1 nagy szál sárgarépa (kb 8 dkg)
- 2 nagyobb tojás
- 3 jó púpos ek tejföl
- 1 csapott kk só
- 1 nagy csipet őrölt bors
- 1 csapott kk házi fokhagymakrém
- 3 púpos ek liszt