Hozzávalók:
- 4 db csirkemellfilé
- 0,5 csomag snidling
- 8 cikk kenhető sajt
- 10 dkg bacon
- 1 ek szárított paradicsom
- 1 jalapeno paprika
- só
- őrölt fehér bors
- A panírozáshoz:
- 20 dkg teljes kiőrlésű liszt
- 3 tojás
- 30 dkg rozsos zsemlemorzsa
- A sütéshez:
- étolaj
A recept ide kattintva folytatódik!
2. Gyulaival töltött karaj egyben sütve
Hozzávalók:
- kb. 30 cm hosszú csont nélküli karaj
- 2 szál gyulai kolbász
- só
- bors
- 2 ek zsír
- 1 dl víz
- 1 tk házi ételízesítő
A recept ide kattintva folytatódik!
3. Sajttal töltött karajszelet kukoricás bundában
Hozzávalók:
- 6 db 1-2 cm vastag karajszelet
- 6 szelet sajt
- só
- bors
- olaj a kisütéshez
- Panírhoz:
- 20 dkg kukoricaliszt
- 10 dkg finomliszt
- 0,5 csomag sütőpor
- 4 tojás
- 1 ek cukor
- 1 tk só
- 1 kk őrölt bors
- kb. 2 dl tej
A recept ide kattintva folytatódik!
4. Gombás, göngyölt sertéskaraj
Hozzávalók:
- 4 szelet karaj csont nélkül
- só
- grillfűszer
- étolaj
- A töltelékhez:
- 1 fej vöröshagyma
- 40 dkg gomba
- petrezselyem zöld
- só
- őrölt bors
- étolaj
A recept ide kattintva folytatódik!
5. Banánnal töltött csirkemell
Hozzávalók:
- 3 csirkemellfilé
- 3 banán
- 1 csomag bacon szalonna
- 1 dl főzőtejszín
- olívaolaj
- só
- őrölt fehér bors
- szerecsendió
- majoránna
A recept ide kattintva folytatódik!
6. Stefánia vagdalt gazdagon
Hozzávalók:
- 500 g darált hús
- 2 zsemle
- 150 g zöldborsó
- 100 g zellergumó
- 150 g sárgarépa
- 1 piros pritamin paprika
- 2 csapott tk só
- bors, őrölt kömény
- 2 tojás
- zsemlemorzsa
- olíva olaj
- 4 nagy szelet gépsonka
- 150 g sajt
- 5 főtt tojás