Elisany da Cruz Silva a világ legmagasabb tinilánya. A 17 éves lány pontosan 2,03 méter magas. Ahhoz, hogy megcsókolja barátját le kell hajolnia, hiszen fél méterrel magasabb nála.

Elisany1

A Salinopolisban élő Elisany da Cruz Silva gigantizmusban szenved, de így sem szomorú. A 2,03 méteres lány modell szeretne lenni.

A lány és barátja közötti különbség igen látványos, olyannyira, hogy az emberek megfordulnak utánuk. Elisany a vietnami BTV-nek elmondta, barátjában annak személyisége fogta meg, és az, ahogyan az emberekkel viselkedik.

"Az egyetlen látható probléma az, amikor sétálunk és a kezünket fogjuk – mintha csak a kisebbik öcsém lenne.” – mondta a fiatal lány, aki hozzátette, az Isten választotta ki számára a fiút.

A fiúnak sincs könnyű dolga barátai előtt, akik sokszor azzal cukkolják, hogy még megölelni sem tudja barátnőjét. Ő azonban szerelmes, és hozzáteszi, szerelme nemcsak magas, de szép is.

q7_93045900

q6_38924100

elisany2

q3_72785700

Elisanynak el kellett hagynia az iskolát, amelyben tanult, mert társai minduntalan kötözködtek vele magassága miatt. De az iskolába járás sem volt felhőtlen számára, ugyanis nem fért fel az iskolabuszra.

Otthon is néha gondja akad, hiszen ha nem figyel beveri a fejét az ajtófélfába.