Forrás: Twice.hu | Pöttyös Panni | 2014.02.11. A sajttorta imádnivalóan finom tud lenni, főleg azoknak, akik
szeretik a sajtot. Nálam például legalább kétféle sajt lapul a hűtőben
mindig, ugyanis nagyjából sajtot sajttal szoktam enni. Éppen ezért a
sajttorta is az egyik kedvencem.
 Nézzük, hogyan is kell elkészíteni ezt az ínycsiklandozó finomságot. Nagyon sok változata lé
...
Tovább »
|
Forrás: Twice.hu | Pöttyös Panni | 2014.02.10. Salátát enni már-már divattá kezd válni, sokak nem csak azért
fogyasztanak bármiféle salátát, mert finom, hanem mert nem hizlal… És
olyankor is képesek salátát rendelni egy étterembe, mikor annak semmi íz
nincsen.
 Nagyon sok helyen ettem már olyat, hogy legszívesebben
visszaküldettem volna, vagy megkértem volna a
...
Tovább »
|
Forrás: Twice.hu | 2014.02.10. A Pilóta-kekszet az 1960-as évektől gyártják, és mára mondhatni már történelmet írt. Ki nem ismeri?
 Fotó: Flickr.comKözkedvelt, bárhová magunkat vihetjük, így gyakran volt tízóraik,
kirándulások és túlélő csomagok kiegészítője. Nyújtsa fel a kez&eac
...
Tovább »
|
Forrás: Life | Lázásr Chef | 2014.02.08.
Ugye ti is imádtok főzni, és alig várjátok, hogy újabb recepteket
próbálhassatok ki hétvégenként? Ehhez ezentúl Kovács-Siklósi Lázártól,
azaz Lázár Cheftől és feleségétől, Melindától kaptok segítséget
receptekkel és jól bevált konyhai tippekkel, hogy a főzés valóságos
gasztrotúrává váljon Sztárszerzők rovatunkban, a Life.hu-n.
A spag
...
Tovább »
|
Forrás: Kiskegyed | 2014.02.07.
Finom krémes, kellemes baracklekváros, a tetején lágy, de mégis
ropogós. A Rákóczi túrósnak nem lehet ellenállni. Ahogy ennek a
pohárkrémnek sem.
Miért kellene cukrászdába menned azért, hogy megigézd ezt a
már a harmincas években is sütött édességet. Az eredeti desszert (és e
pohárkrém) különlegessége a megszokott édes lepényektől való eltérése:
azaz a túrótöltelék fedésére tészta helyett cukr
...
Tovább »
|
Forrás: Twice.hu | Pöttyös Panni | 2014.02.06. Sok mindenhez lehet felhasználni a joghurtot, hiszen a
szervezet számára nem megterhelő élelmiszerről van szó, és az ételeket
finomabbá, lágyabbá, selymesebbé teszi, liszt helyett pedig nagyszerűen
alkalmazhatjuk besűríteni az ételeket is. 
Most leírjuk, hogy hogyan kell finom, otthoni jogh
...
Tovább »
|
Forrás: Kiskegyed | 2014.02.06.
Aki szereti a sajtos rolót, ne hagyja ki ezt a pogácsát. Ízében ugyanis arra hajaz.
Hozzávalók: a tésztához: 50 dkg liszt, 25
dkg sütőmargarin, 2 tojássárgája, 3 dl tejföl, kevés só; a krémhez: 2,5
dl tej, 4 dkg liszt, 4 dkg reszelt sajt, 1 tojás, só, 6 dkg
sütőmargarin, az oldalára: kb. 25 dkg sajt (lehet í
...
Tovább »
| |