1. Gombás búbos karaj
Hozzávalók:
- 4 szelet karaj csont nélkül
- 25 dkg gomba
- 10 dkg bacon
- 2 paradicsom
- 1 hegyes erős paprika
- 1 fej vöröshagyma
- 4 vékony szelet sonka
- 4 szelet trappista sajt
- só
- őrölt fehér bors
- grill fűszerkeverék
- 5 dkg vaj
- 5 dkg liszt
A recept ide kattintva folytatódik! >>>
2. Rakott hús zöldségekkel
Hozzávalók:
- 4 szelet sertéscomb csont nélkül
- 30 dkg új burgonya
- 2 db paprika
- 2 db paradicsom
- 1 közepes fej vöröshagyma
- 1 nagy doboz tejföl
- 20 dkg trappista sajt
- só,bors,delikát
A recept ide kattintva folytatódik! >>>
3. Sültek kánaánja
Hozzávalók:
- 1-1,5 kg oldalas és/vagy tarja
- 4 db alma
- 4 db körte
- 4 db sárga répa
- 4 fej vöröshagyma
- 4-6 db nagyobb fej gomba /csiperke, vagy bármi/
- 1 fej fokhagyma
- sertés zsír, étolaj
- só
A recept ide kattintva folytatódik! >>>
4. Borzaska
Hozzávalók:
- frissen őrölt bors
- só
- 2 tojás
- 6 ek finomliszt
- 4 gerezd fokhagyma
- 50 dkg krumpli
- 8 szelet sertéskaraj
- olaj a kisütéshez
Tálaláshoz:
- 3 dl tejföl
- 20 dkg trappista sajt
A recept ide kattintva folytatódik! >>>
5. Szaftos csülökpörkölt
Hozzávalók:
- 70 dkg csont nélküli sertéscsülök
- 2 nagy fej vöröshagyma
- 2 ek zsír
- 1 tk só
- 0,5 kk őrölt bors
- 1 tk őrölt pirospaprika
- 1 ek házi darált pirospaprika (ennek hiányában 0,5 kápia paprika apróra vágva)
- 2 nagy gerezd fokhagyma
A recept ide kattintva folytatódik! >>>
6. Sonkás-újhagymás csirkeszelet
Hozzávalók:
- 6 nagyobb szelet csirkemell
- 1 csapott kk só
- 1 tk grill fűszerkeverék
- 3-4 ek olaj a sütéshez
- 2 szál újhagyma a zöld szárával együtt
- 10 dkg pulykasonka (vagy csirkemellsonka, vagy bármilyen felvágott)
- 10 dkg reszelt sajt
- 2 ek reszelt parmezán sajt
- 3,5 dl tejföl
- 1 tojás
- 1 csipet só
- 1 csipet bors
A recept ide kattintva folytatódik! >>>
7. Abbahagyhatatlan csirke
Hozzávalók:
- 4 csirkecomb /60 dkg alsó-felső/
- 4 ek finomliszt
- 1 tk piros paprika
- 1 tk só
- 1 tk őrölt bors
- 1 tk őrölt kömény
A tetejére:
- 330 gramm tejföl
- 4 gerezd zúzott fokhagyma
- 20 dkg reszelt sajt
A tepsi aljába:
- 3 ek étolaj
- 0,5 dl víz