Szombat, 2025-07-26, 16:16:59
Nyitólap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
Belépés
NÉVNAPOK
Kedvencek
  • Avast - My Avast
  • ChatGPT ingyen
  • Linkgyűjtemény készítő, megosztó ingyenes alkalmazás (eLink)
  • Elektronikus Eü-i Szolgáltatási Tér - EESZT: bejelentkezés
  • Erodium - Orvosi Betegirányító Rendszer
  • Facebook Videó letöltő
  • Fotómontázs, irható, online, free | PIXIZ
  • Fotókollázs, Fotókeret Online/Photo+Fan+Editor
  • Földmegfigyelési Információs Rendszer (FIR)
  • Free Picture Solutions
  • Google Térkép
  • Helyesírási tanácsadó
  • Honlap analízis-AnalayzerHQ
  • Honlakészítési leírások - TUTORIAL.HU
  • Honlap: Like és megosztás gombok, html kódok
  • Honlap,Tárhely: Ingyen
  • Horgászvideó.hu
  • Ikon konverter online - ICO Convert
  • Ingyen licenszes programok, naponta! - Giveaway Of The Day
  • Intel® Driver Update Utility
  • Internetsebesség-mérő (NMHH)
  • Ip cím_ Domain helymeghatározás
  • Ip cím - Global WHOIS Search
  • Kép konvertálása szöveggé – Free online OCR
  • Képeslapküldő: zenés képeslap és YouTube videó küldése
  • Képtömörítő Online Alkalmazás
  • Linkcsere Portál
  • Link rövidítő - Dygilinks.com
  • Link rövidítő - Google URL rövidítő
  • Link rövidítő - U.TO
  • MaNDa Téka - Magyar filmek a neten
  • McAfee | SiteAdvisor
  • Menetrend-MÁV ELVIRA
  • Mese- tv.hu - Gyerek tévék
  • Mértékegységek átváltása
  • Microsoft Update katalógus
  • MVM Fiók_Földgáz
  • Nikon D 3300 Letöltőközpont
  • OTP Bank
  • Óriásfájl küldése | Csatolom.hu
  • Proton Mail Bejelentkezés
  • PDF átalakító - smallpdf"
  • Samsung letöltések
  • SEO Tools-keersőoptimalizálás
  • nt
  • Szerencsejáték Zrt.- Online fogadás
  • Szimbólumok - billentyűzetről előhívható szimbólumok
  • Szimbólumok - Különleges írásjelek
  • Színkódok-HTML, 140 szín kódja
  • Teljesen ingyen, 150 link weboldalára!
  • Telekom Fiók - belépés
  • TV Szombathely - élő adás
  • uCoz Facebook Oldala
  • uCoz Fórum
  • uNet Online Munkaasztal
  • Útvonaltervezés - Topolisz
  • Videa.hu - videók, videó-feltöltés
  • Videóletöltő - online, ingyenes
  • Vodafone - Bejelentkezés
  • Webmester-Google
  • Weboldal keresőoptimalizálási audit ingyen! | seoceros.com
  • Weboldal tartalomelemzés, javaslat a gyorsabbá tételéhez | PageSpeed Insights
  • Website Monitoring Service: host-tracker.com
  • WebStatsDomain
  • Zene ingyenesen - YOUZEEK
  • Mentett bejegyzések
    Online Rádiók
    TV GO
    TV GO
    Statisztika

    Online összesen: 10
    Vendégek: 10
    Felhasználók: 0
    Naptár
    Keresés
    Nyelvi Fordító
    Honlap ajánlása
    Időjárás

    Animált felhőkép
    Felhőkép
    Légszennyezettség
    Szombathely, Légszennyezettség, online, zöldhullám projekt,
    Tavi Viharjelzés
    Balaton, Velencei-tó, Tisza-tó | Tavi Viharjelzés,- Előrejelzés
    Balaton: Horgászat
    Balatoni Horgászhelyek - Balatoni horgászhelyek adatbázisa

    Balatoni Horgászturisztikai Adatbázis - balatonihal.hu
    Szolunáris Tábla
    szolunáris tábla, szolunáris táblázat, szolunáris naptár, horgásznaptár,2023,
    Horgászjegy Online
    Horgászjegy.hu
    MENETRENDEK.HU
    Vasúti és Volán menetrendek | Menetrendek.hu
    E-matrica vásárlás
    Online vásárlás: ematrica.nemzetiudij.hu
    ÚTINFORM
    Magyar Nonprofit Közút Zrt. - Útinform
    Útvonaltervező
    Google Útvbonaltervező - Google Térkép
    QR-kódom
    qr kód készítés
    Nyitólap » 2019 » Május » 8 » Soha ilyen finom nem volt még a ser­tés­sült!
    11:14:16
    Soha ilyen finom nem volt még a ser­tés­sült!

    Forrás: ripost | Boros Jutka | 2016.10.17.

    Az íz­le­tes húsok titka nem a fű­sze­re­zés­ben rej­lik! Mu­tat­juk a trük­köt, ami­vel tuti, hogy omlós és szaf­tos lesz a pe­cse­nye!

    A titok a sütési technikában rejlik. Az eljárás lényege, hogy a hús lassan és alacsony hőfokon készül.

    Ennek köszönhetően egy csepp zsír és lé sem folyik ki belőle, ezért nagyon szaftos marad.

    A technika azért zseniális, mert így a hús nem hirtelen sül, az alacsonyabb hőmérséklet anélkül lágyítja a hús kötőszövetét, hogy keményítené az izmokat és indokolatlanul kiszáradna.

    A világ legomlósabb sertéssültje

    Hozzávalók:

    • 1 kg sertés karaj
    • 1 ek Worchestershire szósz
    • 1 dl sör
    • 70 ml balzsamecet
    • 1 ek méz
    • ½ tk fokhagymapor
    • ½ tk durvára őrölt rózsabors

    Így készítsd el:

    1. Melegítsd elő a sütőt 90 fokra légkeveréssel.
    2. A húst minden oldaláról pirítsd körbe zsiradékon, hogy kérget kapjon, majd fektesd egy nem túl nagy tepsibe.

    3. Hintsd meg sóval, borssal, fokhagymaporral.

    4. Keverd el a balzsamecetet a Worchester szósszal és öntsd a húsra.

    5. Csorgasd rá a mézet, öntsd alá a sört.

    6. Jól zárd le alufóliával és a tedd a sütőbe 4-5 óra hosszára.

      FONTOS!

      Végig alacsony hőmérsékleten, 90 fokon süsd!

    Akkor van kész, amikor a sertéshús lágyan omlik és könnyen szeletelhető. Olyan isteni zaftos és ízletesígy a hús, amit hagyományos módon, magas sütési hőmérséklet mellett soha nem tudsz elérni!

    Jó étvágyat!

    Kategória: Gasztro | Recept | Megtekintések száma: 497 | Hozzáadta: georgio | Tag-ek(kulcsszavak): receptek, ötletek, omlós, sült hús, sertésssült, praktikák, omlós hús, recept, tanácsok, sütés, konyhai, sertéshús | Helyezés: 0.0/0