Hozzávalók:
- 70 dkg burgonya
- 20 dkg KOMETA császárszalonna
- 4 dkg liszt
- 4 dkg kukoricakeményítő
- 1 marék friss, aprított snidling
- Ízlés szerint só, bors
Csütörtök, 2024-11-14, 07:48:38
|
Belföld
[5574]
Belföldi, általam válogatott cikkek, írások.
|
Bulvár | Celeb
[149]
Érdekesebb bulvár hírek.
|
Bűnügy
[395]
Bűnügyi hírek, információk
|
Csináld magad
[1]
Barkácsolási ötletek
|
Extrém
[316]
Extrém, megdöbbentő hírek.
|
Egészség | Életmód
[752]
Egészséggel, életmóddal, kapcsolatos hírek, információk, tanácsok.
|
Érdekes | Különleges | Rejtélyes
[982]
Érdekes, különleges, rejtélyes esetek, ironikus, vicces, humoros hírek, információk. írások.
|
Európai Unió
[193]
Hírek az Európai Unióból
|
Gasztro | Recept
[4243]
Gasztronómiai hírek, információk, receptek.
|
Gazdaság
[468]
A gazdasági élet hírei
|
Horgász
[1264]
Horgászoknak szóló hírek, információk.
|
Játék, -pihenés, -szórakozás
[160]
Ötletek, ajánlott oldalak, programok.
|
Jó tudni!
[2431]
Fontos, hasznos információk, határidők, változások, tanácsok. Programok, rendezvények.
|
Kommentár | Reakció | Vélemény
[1380]
Kritikus írások, vélemények, reakciók, a magyar politika és közélet cselekedeteire, visszásságaira.
|
Politika
[666]
Politikai jellegű hírek információk
|
Receptek sonkapréshez
[29]
Receptek, leírások házi húskészítmények (felvágott, sonka, disznósajt, stb.)sonkapréssel történő elkészítéséhez
|
Számítástechika | IT
[4176]
Hírek, újdonságok, tippek, trükkök, ajánlások, stb.
|
Történelem | Kultúra
[919]
Történelmi és kulturális vonatkozású hírek, információk.
|
Tudomány | Technika
[3028]
Újdonságok, felfedezések, új kutatási eredmények, érdekességek.
|
Választások
[405]
Országgyűlési, önkormányzati és EU választások előkészületeivel, lebonyolításával összefüggő hírek, információk.
|
Világ
[3368]
Nemzetközi, általam válogatott cikkek, írások.
|
Weboldalam hírei
[57]
Tájékoztatás a honlapon történt változásokról.
|
16:58:34 Szalonnás burgonyaropogós | |
Forrás: GasztroHobbi | 2024.10.24. Hozzávalók:
Elkészítés:Kockára vágom a burgonyát, majd enyhén sós vízben puhára főzöm, leszűröm és összetöröm. Vékony csíkokra vágom a császárt és ropogósra pirítom. A lehűtött törtburgonyához adom a ropogós császárt, a lisztet, a keményítőt, az aprított snidlinget, sózom, borsozom, alaposan összekeverem, formázom, majd hűtőben pihentetem. Sütés előtt tetszőleges méretűre vágom és bő olajban kisütöm. Ízlés szerint mártogatóssal kínálom. Elkészítési idő: 40 perc + pihentetés | |
|