Hozzávalók:
- 70 dkg burgonya
- 20 dkg KOMETA császárszalonna
- 4 dkg liszt
- 4 dkg kukoricakeményítő
- 1 marék friss, aprított snidling
- Ízlés szerint só, bors
Vasárnap, 2025-08-03, 22:13:04
|
Belföld [5637]
Belföldi, általam válogatott cikkek, írások.
|
Bulvár | Celeb [149]
Érdekesebb bulvár hírek.
|
Bűnügy [405]
Bűnügyi hírek, információk
|
Csináld magad [1]
Barkácsolási ötletek
|
Extrém [319]
Extrém, megdöbbentő hírek.
|
Egészség | Életmód [755]
Egészséggel, életmóddal, kapcsolatos hírek, információk, tanácsok.
|
Érdekes | Különleges | Rejtélyes [982]
Érdekes, különleges, rejtélyes esetek, ironikus, vicces, humoros hírek, információk. írások.
|
Európai Unió [204]
Hírek az Európai Unióból
|
Gasztro | Recept [4370]
Gasztronómiai hírek, információk, receptek.
|
Gazdaság [488]
A gazdasági élet hírei
|
Horgász [1295]
Horgászoknak szóló hírek, információk.
|
Játék, -pihenés, -szórakozás [160]
Ötletek, ajánlott oldalak, programok.
|
Jó tudni! [2442]
Fontos, hasznos információk, határidők, változások, tanácsok. Programok, rendezvények.
|
Kommentár | Reakció | Vélemény [1393]
Kritikus írások, vélemények, reakciók, a magyar politika és közélet cselekedeteire, visszásságaira.
|
Politika [725]
Politikai jellegű hírek információk
|
Receptek sonkapréshez [30]
Receptek, leírások házi húskészítmények (felvágott, sonka, disznósajt, stb.)sonkapréssel történő elkészítéséhez
|
Számítástechika | IT [4258]
Hírek, újdonságok, tippek, trükkök, ajánlások, stb.
|
Történelem | Kultúra [922]
Történelmi és kulturális vonatkozású hírek, információk.
|
Tudomány | Technika [3054]
Újdonságok, felfedezések, új kutatási eredmények, érdekességek.
|
Választások [405]
Országgyűlési, önkormányzati és EU választások előkészületeivel, lebonyolításával összefüggő hírek, információk.
|
Világ [3425]
Nemzetközi, általam válogatott cikkek, írások.
|
Weboldalam hírei [60]
Tájékoztatás a honlapon történt változásokról.
|
16:58:34 Szalonnás burgonyaropogós | |
Forrás: GasztroHobbi | 2024.10.24. Hozzávalók:
Elkészítés:Kockára vágom a burgonyát, majd enyhén sós vízben puhára főzöm, leszűröm és összetöröm. Vékony csíkokra vágom a császárt és ropogósra pirítom. A lehűtött törtburgonyához adom a ropogós császárt, a lisztet, a keményítőt, az aprított snidlinget, sózom, borsozom, alaposan összekeverem, formázom, majd hűtőben pihentetem. Sütés előtt tetszőleges méretűre vágom és bő olajban kisütöm. Ízlés szerint mártogatóssal kínálom. Elkészítési idő: 40 perc + pihentetés | |
|