Manapság sajnos igen ritka az, hogy az emberek hosszú évtizedekig kitartsanak egymás mellett kapcsolatban, házasságban, hűségben, szerelemben, szeretetben.

fredstobaugh1

Fred Stobaugh jelenleg 96 éves, és 31 évig élt boldog párkapcsolatban feleségével Lorainne-vel, aki 2012-ben 91 évesen hunyt el. A szerelmes férfi egy dalt írt felesége emlékére, de akkor még nem gondolta, hogy annyira jól sikerül, hogy világsiker is lehet belőle.

A pár 73 évig élt boldog kapcsolatban, és a szerelem a férfi elmondása szerint felesége elhunyta után is tovább élt. Ettől az érzelemtől vezérelve szavazott be a férfi az az Illinois-i Green Shoes Studio online énekes-dalszerző versenyére. A jelentkezés kissé rendhagyó volt a YouTube-os benevezések sorában, de talán ezzel is felkeltette az érdeklődését a verseny szakmai bizottságának a férfi.

fredstobaugh2

fredstobaugh5

A dalszöveg a verseny egyetlen benevezési szabályzatának sem felelt meg, de a szerevezők mégis úgy gondolták, hogy adnak egy esélyt a 96 éves szerelmes férfinak. Felajánlották Frednek, hogy dalt írnak a szerelmes szöveghez és profi stúdióban és zenészekkel fel is fogják venni.

A dal bombasiker lett: az egyik legőszintébb és legmeghatóbb szám, amit valaha elkészítettünk—nyilatkozták a stúdió munkatársai. A fergeteges siker számokban mérhető: a készítéséről szóló dokumentumfilmet már 1,6 millióan látták, és igencsak élen jár a zenei listákon.