Hozzávalók:
- 1 nagy fej vöröshagyma,
- kis tejföl fele,
- 500g liszt,
- 2 tojás,
- 6 szál virsli (én a tescos 4db-s mikrózós sajtos virslit vettem 2 csomag, darabja 199ft),
- 1 konzerv borsó,
- Só, bors, pirospaprika, zsiradék.
Elkészítés
A hagymát kevés olajon megpirítom, közben felkarikázom a virslit. Bele teszem, kicsit ezt is pirítom. Hozzáadom a pirospaprikát, sót, borsot, el keverem és gyorsan kb 3 deci vízzel felöntöm, hozzá borítom a megmosott borsó konzervet.
1 evőkanál lisztet hideg vízzel elkeverjük, majd ha felforrt a ragu, a levélből keveset hozzá teszel a lisztes vizes keverékhez, szűrőn beleöntöm. Gyorsan elkeverem.
2 perc forrás után, fél doboz tejfölt keverék bele, egyet rottyan és kész a ragu. Nokedlit főztem hozzá és összekevertem.
Bodolai-Füstös Imola Angelika konyhájából!