Forrás: Twice.hu | Pöttyös Panni | 2013.09.10. Sok háztartás egyik kedvenc eledele a virsli. Mindig jó,
hogyha kéznél van, főzhetjük reggelire, ebédre és vacsorára is. Egy kis
mustár vagy zöldség mellé és máris kész az SOS-táplálék, amitől biztosan
jól tudunk lakni. Igen ám, de mi lakozik a virsliben? 
Amellett,
...
Tovább »
|
Forrás: Richpoi Hírek | 2013.07.11. Az embert nem csak az egyszerűsége fogja meg a házi ketchup
készítésének, hanem az, hogy sokkal finomabb, mint a bolti és nincs
benne semmilyen tartósítószer sem.
Ketchupot
nagyon könnyű házilag készíteni. Bár kicsit lassan készül el, de sok
munkát nem igényel, és a tűzhely mellett töltött időnkért cserébe finom,
saját szájízünk szerint fűszerezett paradicsommártást kapunk
eredm
...
Tovább »
|
Forrás: Richpoi Hírek | 2013.07.10. Mit is keresne a finom ízek között a margarin? Semmit. Éppen
ezért most a vaj dicsérete és házi előállítása következik – mert ez
valódi, eredeti íz.
Ebben
a cikkben a vajról lesz szó. A vajról, nem margarinokról, vajkrémekről,
szendvicskrémekről. Azért tartjuk fontosnak mindezt jó előre
leszögezni, mert mint kiderült nem mindenki számára világos, hogy a vaj
pontosan micsoda. A legkí
...
Tovább »
|
Forrás: Richpoi Hírek | 2013.07.09.  A lecsó a nyárhoz tartozik. Az üdülőben, a strandon, egy
Balaton-parti vityillóban a nap bármely szakaszában sokféle képen
elkészíthető étel a lecsó.
Magyaros lecsó Hozzávalók (két személy): 3 közepes fej hagyma, 8-10 paprika, 4 paradicsom, kb 10 dkg szalonna, 15 cm kolbász és 4-5 tojás. A
kockára vágott szalonnát kiolv
...
Tovább »
|
Forrás: Richpoi Hírek | 2013.09.04. Új gasztronómiai terméket alkottak Badacsonyi halderelye néven
ismert séfek. Az ételt a július 19-én kezdődő Badacsonyi Borheteken
mutatják be.
A
„Badacsonyi halderelye” lesz a badacsonyi régió nagykövete a
gasztronómiában, így a finom badacsonyi borok mellé most már egy
hamisítatlan badacsonyi ételt is kóstolhatunk. „A Badacson
...
Tovább »
|
Forrás: Twice.hu | Pöttyös Panni | 2013.09.05. | |