A konfitálás néhány éve igen felkapott, sokat hangoztatott dolog lett a gasztronómiában. Az ember hajlamos azt gondolni, hogy valami nagyon 21. századi csoda búvik meg a rejtélyes szó mögött, pedig csupán egy több évszázados múltra visszatekintő, az ételek tartósítását, tárolását lehetővé tevő technikáról van szó – hívja fel a figyelmet a Mindmegette.
A különlegesnek ható konfitálás szót a francia
... Tovább »
Íme egy egyszerű, pénztárcabarát, gyorsan összedobható, szezonális recept: káposztás tészta, ahogy a nagyi készítette! A kérdés már csak az, hogy ki, hogyan szereti: porcukorral vagy sóval meghintve? Szerencsére az elkészítés folyamatát ez nem befolyásolja, bors mindenképpen megy bele – hívja fel a figyelmet a Mindmegette.
A káposzta az egyik legegészségesebb, egész évben elé
... Tovább »