Forrás: Dívány - Alapkonyha | Tuna Judit | 2013. 06. 27. Akkor a legnehezebb megállni az édesség-evést
amikor fogyókúrázunk. A „tiltott gyümölcs” effektus ilyenkor azonnal
előtérbe kerül, és mindenről a csokoládé, vagy egy szelet sütemény jut
eszünkbe. Amikor viszont már idáig fajul a dolog, teljesen mindegy, hogy
mivel próbáljuk meg átprogramozni az agyunkat, és nem a nyalánkságokra
gondolni, ezzel is csak épp az ellenkezőjét érjük el.
...
Tovább »
|
Forrás: Dívány - Alapkonyha | Steiner Kristóf | 2013. 06. 22. A lengyel konyha valami egészen elképesztő
furcsaságokat képes felsorakoztatni - kezdetnek legyen annyi elég, hogy a
cukrot gyakorlatilag fűszerként alkalmazzák, és salátáktól leveseken át
sültekig bármire előszeretettel kanalazzák. Nyilván nem a
legegészségesebb, de cserébe a lengyel kajáknak aff&ea
...
Tovább »
|
Forrás: Dívány - Alapkonyha | Tuna Judit | 2013. 06. 21. Ebben a rekkenő hőségben semmi mást nem lehet
csinálni, mint vedelni. Persze leginkább vizet, de szomjoltóként azért
becsúszhat egy-két alkoholmentes frissítő, na, meg persze meló után pár
alkoholos is. |
Forrás: Nyugat.hu | Jánosa Júlia | 2013. 06. 24. Megkíséreljük a lehetetlent: egy kolesz
felszereltségével olcsó, könnyen elkészíthető, egészséges ételeket
készítünk és mutatunk be.
Egyetemistaként egy kollégiumban lakom, de azért ennem
nekem is kell. A legolcsóbb variáció, ha magára főz az ember, de még itt
is vannak praktikák, amikkel jelentősen lehet csökkenteni a kosztpénzt.
És persze nem ez az egyetlen kritérium: kifejezette
...
Tovább »
|
Forrás: Sz(helyi) Lányok | Ági | 2013. 06. 22.  Velem egyik takaros kis vendégházában volt
szerencsém néhány napos életmódtáborban részt venni. A házigazdánk,
Enikő minden napra isteni vegetáriánus ételekkel készült, sőt egyik nap
még közös főzöcsk&eacut
...
Tovább »
|
Olvasónk Grédlics Istvánné receptje.
|
Forrás: Blikk.hu | 2013. 06. 15. A különleges illatú kakukkfüvet eleinte az egyiptomiak és a görögök
használták, de mára már minden konyhában nélkülözhetetlen. Ennek okán Én
is előszeretettel és bátran használtam a leveshez. A laktató menüt egy
vaníliakrémes almás szelettel koronázom meg.A vasárnapi ebéd 1450 kcal/ fő értéket tartalmaz. Az ételek elkészítéséhez sok sikert, az elfogyasztásához jó étvágyat kívánok!
Kakukkfüves rizsleves bébirépával (200 kcal/fő)
Hozzávalók: (4
...
Tovább »
| |