Vasárnap, 2024-11-17, 02:55:18
Nyitólap Regisztráció
Üdvözöllek, Vendég
A fejezet kategóriái
Belföld [5574]
Belföldi, általam válogatott cikkek, írások.
Bulvár | Celeb [149]
Érdekesebb bulvár hírek.
Bűnügy [395]
Bűnügyi hírek, információk
Csináld magad [1]
Barkácsolási ötletek
Extrém [316]
Extrém, megdöbbentő hírek.
Egészség | Életmód [752]
Egészséggel, életmóddal, kapcsolatos hírek, információk, tanácsok.
Érdekes | Különleges | Rejtélyes [982]
Érdekes, különleges, rejtélyes esetek, ironikus, vicces, humoros hírek, információk. írások.
Európai Unió [193]
Hírek az Európai Unióból
Gasztro | Recept [4244]
Gasztronómiai hírek, információk, receptek.
Gazdaság [469]
A gazdasági élet hírei
Horgász [1264]
Horgászoknak szóló hírek, információk.
Játék, -pihenés, -szórakozás [160]
Ötletek, ajánlott oldalak, programok.
Jó tudni! [2431]
Fontos, hasznos információk, határidők, változások, tanácsok. Programok, rendezvények.
Kommentár | Reakció | Vélemény [1380]
Kritikus írások, vélemények, reakciók, a magyar politika és közélet cselekedeteire, visszásságaira.
Politika [667]
Politikai jellegű hírek információk
Receptek sonkapréshez [29]
Receptek, leírások házi húskészítmények (felvágott, sonka, disznósajt, stb.)sonkapréssel történő elkészítéséhez
Számítástechika | IT [4176]
Hírek, újdonságok, tippek, trükkök, ajánlások, stb.
Történelem | Kultúra [919]
Történelmi és kulturális vonatkozású hírek, információk.
Tudomány | Technika [3029]
Újdonságok, felfedezések, új kutatási eredmények, érdekességek.
Választások [405]
Országgyűlési, önkormányzati és EU választások előkészületeivel, lebonyolításával összefüggő hírek, információk.
Világ [3369]
Nemzetközi, általam válogatott cikkek, írások.
Weboldalam hírei [57]
Tájékoztatás a honlapon történt változásokról.
Belépés
NÉVNAPOK
Kedvencek
  • Avast - My Avast
  • ChatGPT ingyen
  • Linkgyűjtemény készítő, megosztó ingyenes alkalmazás (eLink)
  • Elektronikus Eü-i Szolgáltatási Tér - EESZT: bejelentkezés
  • Erodium - Orvosi Betegirányító Rendszer
  • Facebook Videó letöltő
  • Fotómontázs, irható, online, free | PIXIZ
  • Fotókollázs, Fotókeret Online/Photo+Fan+Editor
  • Földmegfigyelési Információs Rendszer (FIR)
  • Free Picture Solutions
  • Google Térkép
  • Helyesírási tanácsadó
  • Honlap analízis-AnalayzerHQ
  • Honlakészítési leírások - TUTORIAL.HU
  • Honlap: Like és megosztás gombok, html kódok
  • Honlap,Tárhely: Ingyen
  • Horgászvideó.hu
  • Ikon konverter online - ICO Convert
  • Ingyen licenszes programok, naponta! - Giveaway Of The Day
  • Intel® Driver Update Utility
  • Internetsebesség-mérő (NMHH)
  • Ip cím_ Domain helymeghatározás
  • Ip cím - Global WHOIS Search
  • Kép konvertálása szöveggé – Free online OCR
  • Képeslapküldő: zenés képeslap és YouTube videó küldése
  • Képtömörítő Online Alkalmazás
  • Linkcsere Portál
  • Link rövidítő - Dygilinks.com
  • Link rövidítő - Google URL rövidítő
  • Link rövidítő - U.TO
  • MaNDa Téka - Magyar filmek a neten
  • McAfee | SiteAdvisor
  • Menetrend-MÁV ELVIRA
  • Mese- tv.hu - Gyerek tévék
  • Mértékegységek átváltása
  • Microsoft Update katalógus
  • MVM Fiók_Földgáz
  • Nikon D 3300 Letöltőközpont
  • OTP Bank
  • Óriásfájl küldése | Csatolom.hu
  • Proton Mail Bejelentkezés
  • PDF átalakító - smallpdf"
  • Samsung letöltések
  • SEO Tools-keersőoptimalizálás
  • nt
  • Szerencsejáték Zrt.- Online fogadás
  • Szimbólumok - billentyűzetről előhívható szimbólumok
  • Szimbólumok - Különleges írásjelek
  • Színkódok-HTML, 140 szín kódja
  • Teljesen ingyen, 150 link weboldalára!
  • Telekom Fiók - belépés
  • TV Szombathely - élő adás
  • uCoz Facebook Oldala
  • uCoz Fórum
  • uNet Online Munkaasztal
  • Útvonaltervezés - Topolisz
  • Videa.hu - videók, videó-feltöltés
  • Videóletöltő - online, ingyenes
  • Vodafone - Bejelentkezés
  • Webmester-Google
  • Weboldal keresőoptimalizálási audit ingyen! | seoceros.com
  • Weboldal tartalomelemzés, javaslat a gyorsabbá tételéhez | PageSpeed Insights
  • Website Monitoring Service: host-tracker.com
  • WebStatsDomain
  • Zene ingyenesen - YOUZEEK
  • Mentett bejegyzések
    Online Rádiók
    TV GO
    TV GO
    Statisztika

    Online összesen: 5
    Vendégek: 5
    Felhasználók: 0
    Naptár
    «  November 2024  »
    HKSzeCsPSzoV
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    252627282930
    Keresés
    Nyelvi Fordító
    Honlap ajánlása
    Időjárás

    Animált felhőkép
    Felhőkép
    Légszennyezettség
    Szombathely, Légszennyezettség, online, zöldhullám projekt,
    Időjárás | Balaton
    Balaton 30 napos előrejelzés
    Tavi Viharjelzés
    Balaton, Velencei-tó, Tisza-tó | Tavi Viharjelzés,- Előrejelzés
    Balaton: Horgászat
    Balatoni Horgászhelyek - Balatoni horgászhelyek adatbázisa

    Balatoni Horgászturisztikai Adatbázis - balatonihal.hu
    Szolunáris Tábla
    szolunáris tábla, szolunáris táblázat, szolunáris naptár, horgásznaptár,2023,
    Horgászjegy Online
    Horgászjegy.hu
    MENETRENDEK.HU
    Vasúti és Volán menetrendek | Menetrendek.hu
    E-matrica vásárlás
    Online vásárlás: ematrica.nemzetiudij.hu
    ÚTINFORM
    Magyar Nonprofit Közút Zrt. - Útinform
    Útvonaltervező
    Google Útvbonaltervező - Google Térkép
    QR-kódom
    qr kód készítés
    Nyitólap » Gasztro | Recept
    « 1 2 ... 480 481 482 483 484 ... 530 531 »

    Forrás: Facebook: Magyar FejlesztesiBank | 2014.04.23.

    Hozzávalók (4 személyre)
    80 dkg szarvashús (csont nélkül)
    1 csomag vadhúspác
    4 dl vörösbor
    10 dkg füstölt húsos szalonna
    só ízlés szerint

    Elkészítés
    A húst 1-2 napig az utasítás szerint elkészített, 2 dl vörösborral dúsított vadpáccal, letakarva hűtőszekrényben érleljük.
    A pácléből kivett, szárazra törölt húst enyhén sózzuk, tepsibe tesszük, leöntjük 2 dl vörösborral, betakarjuk a szeletelt szalonnával. Fóliával lefedve sütőben puhára pároljuk (kétszer-háromszor meglocsoljuk a pecsenyelével), majd fólia nélkül pirosra sütjük.

    A sültet vékony szelete ... Tovább »
    Kategória: Gasztro | Recept | Megtekintések száma: 493 | Hozzáadta:: georgio | Dátum: 2014-07-15

    Forrás: Facebook: Magyar FejlesztesiBank | 2014.05.28.

    Hozzávalók (4 személyre):

    35 dkg szarvas apróhús
    5 dkg füstölt szalonna
    12 dkg lencse
    25 dkg sárgarépa
    1 vöröshagyma
    1 zöldpaprika
    1 szelet zeller
    1 csomag zeller zöldje
    1 paradicsom
    3 gerezd fokhagyma
    2 babérlevél
    1 ek őrölt paprika
    csipetnyi őrölt kömény
    só, bors ízlés szerint

    Elkészítés

    Az apró kockára vágott füstölt szalonnát megpirítjuk, az apróra vágott vöröshagymát, a felaprított zöldpaprikát, paradicsomot egy kicsit megpároljuk és megszórjuk őrölt paprikával. Beledobjuk a felkockázott szarvashúst, majd megszórjuk köménnyel, bo ... Tovább »

    Kategória: Gasztro | Recept | Megtekintések száma: 702 | Hozzáadta:: georgio | Dátum: 2014-07-15

    Forrás: Facebook: Magyar FejlesztesiBank | 2014.06.19.

    Hozzávalók (6 adag)

    A páchoz
    • 1 kg vaddisznóhús (karaj és comb)
    • 2 közepes fej vöröshagyma reszelve
    • 1,5 fej fokhagyma reszelve
    • só, bors ízlés szerint
    • 1,5 dl napraforgó olaj

    A sütéshez
    • 2 közepes fej vöröshagyma negyedekre vágva
    • 6 gerezd fokhagyma
    • 2 közepes alma negyedelve
    • 1 közepes paprika félbe vágva
    • 2 babérlevél
    • 6 szem bors

    A gombamártáshoz
    • 50 dkg csiperkegomba és erdei gomba vegyesen
    • 1 közepes fej vöröshagyma
    • 2 gerezd fokhagyma
    ... Tovább »

    Kategória: Gasztro | Recept | Megtekintések száma: 630 | Hozzáadta:: georgio | Dátum: 2014-07-15

    Forrás: Facebook: Magyar FejlesztesiBank | 2014.06.26.

    Hozzávalók (4 személyre)

    Spékelt őzgerinc:
    1,5 kg őzgerinc
    10 dkg füstölt szalonna
    2 dl étolaj
    1 dl vörösbor
    1 fej fokhagyma
    só, bors, babérlevél, borókabogyó ízlés szerint

    Barnamártáshoz:
    0,5 kg marhacsont
    5 dkg zsír
    8 dkg liszt
    2 dkg cukor
    15 dkg vegyes zöldség
    5 dkg gomba
    1 fej vöröshagyma
    ½ fej fokhagyma
    1 dl vörösbor
    1 ek paradicsompüré
    só, fehérbors, babérlevél, kakukkfű ízlés szerint

    Elkészítés
    Sütés előtt egy nappal a húst bepácoljuk. Enyhén sózzuk, borsozzuk, olajjal bekenjük, öntünk rá 1 ... Tovább »

    Kategória: Gasztro | Recept | Megtekintések száma: 595 | Hozzáadta:: georgio | Dátum: 2014-07-15

    Forrás: Facebook: Magyar FejlesztesiBank | 2014.07.03.
     
    Hozzávalók:
    kb.3 kg ponty
    4 nagy fej vöröshagyma
    3 gerezd fokhagyma
    kb. 10-12 dkg finomra őrölt házi pirospaprika
    só ízlés szerint

    Elkészítés:
    Miután megtisztítottuk a pontyokat beirdaljuk, azaz 3–4 mm mélyen bemetszést végzünk a hal húsába fél centiméterenként, majd 5–6 centiméteres darabokra vágjuk. Besózás után 2–3 órát állni hagyjuk. Ha a sózás megfelelő alapossággal történt, tehát az irdalásokba is került, főzés közben legfeljebb minimális sózásra lesz már csak szükség, ízlés szerint.
    A bogrács aljába szórjuk a felko ... Tovább »
    Kategória: Gasztro | Recept | Megtekintések száma: 665 | Hozzáadta:: georgio | Dátum: 2014-07-15

    Forrás: Facebook: Magyar FejlesztesiBank | 2014.07.09.

    Hozzávalók:
    1 kg ponty
    ½ kg harcsa
    25 dkg kecsege
    25 dkg csuka
    30 dkg vöröshagyma
    25 g fűszerpaprika
    10 dkg csemegepaprika
    5 dkg paradicsom
    2-3 erős paprika
    só ízlés szerint

    Elkészítés:
    A halakat lepikkelyezzük, megtisztítjuk, jó alaposan leöblítjük, az ikrát és tejet félre tesszük. A ponty, a harcsa, a kecsege fejét farkát, valamint a feldarabolt csukát a felkarikázott vöröshagymával hideg vízben feltesszük főni, és mérsékelt tűzön halalaplét készítünk. Közben a ponty, a kecsege és a harcsa törzsét 2 centiméteres szeletekre vágjuk. Majd sózzuk, fűszerpaprikával me ... Tovább »

    Kategória: Gasztro | Recept | Megtekintések száma: 724 | Hozzáadta:: georgio | Dátum: 2014-07-15

    Forrás: Táfelspicc | 2014.07.13.

    A zöldbab főzeléket nem sújtja olyan átok mint a finomat. A zöldbab mindenki szerint finom, köszönhetően a sok fokhagymának.

    Senkit sem ismerünk, aki ne szeretné a zöldbab főzeléket, ezért most megmutatjuk hogyan készül el az igazi, paleo és vegán és minden hülyeségtől mentes változata. Rántással, fokhagymával, zsíros tejjel és ecettel, hogy máshogy?

    Paprikától piros, fokhagymától illatos
    ... Tovább »

    Kategória: Gasztro | Recept | Megtekintések száma: 677 | Hozzáadta:: georgio | Dátum: 2014-07-13

    Forrás: men.hu | S. Geri Valéria | 2014.07.13.

    Egy méltán népszerű étel, amelynek receptje világszabvány. Tulajdonképpen egy rántott hús, melyet sonkával és sajttal töltöttek meg. Eredetileg borjúhúsból készítették.

    A Cordon bleu (ejtsd: kordon blő) francia kifejezés, kék szalagot jelent, melyet egykor a Szentlélek lovagrend tagjai viseltek. A XVII. századtól kezdve elsősorban a konyhaművészeti teljesítményt jutalmazták ezzel. ... Tovább »

    Kategória: Gasztro | Recept | Megtekintések száma: 599 | Hozzáadta:: georgio | Dátum: 2014-07-13